home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Na videu se nalaze Toyota FT-86 concept, Honda CR-Z, Nissan LEAF EV, Mitsubishi Concept PX MiEV i Mazda Kiyora

BMW Simple (Sustainable and Innovative Mobility Product for Low Energy consumption) concept kombinuje najbolje osobine automobila i motocikala, a radi se o laganom (450 kg) i aerodinamičnom vozilu (Cx otpora vazduhu je 0.18), velike pokretljivosti i sa hibridnim pogonom.

 (Dalje)

VIDEO : Audi R8 5.2 V10

9 Okt 2009 - 15:59 Video Link


Pored novog modela LEAF EV, Nissan će na domaćem terenu Salona automobila u Tokiju (24.10. – 4.11.2009.) izložiti još jedan model na elektropogon, nazvan Land Glider EV, kao i studiju manjeg MPV-a Roox.

 (Dalje)

Preuzeto sa : NSautomobili.com

Zahvaljujući firmi Porsche Novi Sad, bili smo u mogućnosti da vozimo novi Volkswagen Polo.

 (Dalje)

Američki VF Engineering je snagu 4,2 litarskog V8 motora u Audiju R8 pojačao sa fabričkih 420KS na 550KS.
Više o Chevroletu Agile možete pročitati OVDE.

BMW je objavio drugi deo, odnosno dužu verziju svoje "Jump for Joy" reklame, u kojoj na kraju provocira Audi... General Motors je za američku policiju pripremio novo patrolno vozilo – 2011 Chevrolet Caprice Police Patrol Vehicle (PPV), sedan sa zadnjim pogonom i V6 i V8 motorima. Veći 6,0 litarski V8 model razvija 265kW/355KS i 520 Nm obrtnog momenta (uparen je sa šestostepenim automatskim menjačem) i naravno opremljen neophodnom policijskom opremom.Ferrari je u saradnji sa kineskim umetnikom Lu Haom napravio limitiranu seriju modela 599 GTB Fiorano sa HGTE paketom, prvu specijalnu ediciju namenjenu samo kineskom tržištu.

 (Dalje)

Audijev e-tron concept je bio jedan od zanimljivih premijera proteklog Salona automobila u Frankfurtu i, mada su mnogi mislili da se to nikada neće desiti, ovaj sportista na elektropogon će se naći i u serijskoj proizvodnji.

 (Dalje)