home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Koliko ste samo puta otvarali vrata svog automobila pa s njima nekontrolisano udarili u zid ili automobil parkiran do vašeg.

 (Dalje)Yvan Muller je aktuelni svetski WTCC šampion i trenutno vodeći čovek WTCC šampionata u ovoj sezoni. On je zajedno sa svojim prijateljima napravio ovaj zanimljiv drifterski video.

 (Dalje)

Bliski istok nije jedino mesto gde možete da izgubite glavu u saobrćaju zbog nesavesnih vozača, ali jedno je kada učesbici u saobraćaju ne poštuju propise i pravila prednosti, a nešto sasvim drugo kada se namerno ponašaju kao potpuni ludaci.

 (Dalje)

Promo video: Citroen DS5

26 Sep 2011 - 09:15 Video Link

Više o Citroenu DS5 možete pročitati OVDE.


Verovatno prva stvar koju vas nauče u auto školi jeste da uvek treba pratiti put i biti koncentrisan na ono što se na njemu događa. Čini se da su članice ruske pop grupe Serebar propustile prva predavanja kada se o tome pričalo, što se najbolje vidi iz njihovog novog spota.

 (Dalje)

VIDEO: Fiat Panda Story

25 Sep 2011 - 21:01 Video Link

Više o novoj Pandi možete pročitati OVDE.


Otvaranje kineskog tržišta i surfovanje internetom otvorilo je jednu novu dimenziju jeftinih tjuning delova za automobile. Ipak, koliko su ti delovi dobri i sigurni pokazuje ovaj video.

 (Dalje)