home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
rolls crash

Neobičan udes – koji se desio u gradu Guiyang u kineskoj provinciji Guizhou – rastužio je srca korisnika interneta širom sveta.

Mali dostavni tricikl udario je u zadnji deo skupog Rolls-Royce Ghosta. Početna cena Ghosta u Kini je 4,2 miliona juana (nešto više pola miliona evra), pa je jasno da su i najsitnije popravke izuzetno skupe.

A to je kamen oko vrata za vozača tricikla jer prema kineskim propisima onaj ko udari u zadnji deo drugog vozila po automatizmu je krivac za udes.

Da stvar bude gora, vozači dostavnih trokolica obično nisu osigurani, ni na ličnom ni na nivou kompanije, pa iz vlastitog džepa moraju da podmire štetu koju naprave.

Postoje mnoge tužne priče o vozačima tricikala, bicikala i mini-kombija koji su bankrotirali nakon sudara. Javnost je tražila nove zakone u cilju zaštite tih ljudi, ali do sada bez rezultata.

rolls crash

Zato ne čudi da je vozač tricikla plakao kao malo dete nakon sudara, iako oštećenje na Rolls-Royceu izgleda minimalno. Međutim, čak i mala popravka košta nekoliko godišnjih plata siromašnog vozača trokolice.

Izvor: Radiosarajevo.bačitanja : 566Komentari