home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kuća karting

Spadate u one koji obožavaju da voze karting, ali ne želite skupo da plaćate svaku vožnju? Pred vama je jedinstvena mogućnost, da imate sopstvenu karting stazu - nažalost, ponovo je najveća prepreka cena, koja je astronomska.

Ako ste zainteresovani za kupovinu ove kuće u Irskoj, sa velikim dvorištem i karting stazom na placu, potrebno je da imate oko 2.250.000 britanskih funti, odnosno oko 2.5 miliona evra.

Kuća karting

Fotografije i bližu specifikaciju objavio je britanski web portal Stanley Best. Staza je kreirana po visokim kriterijumima i zadovoljava standarde za takmičenja serije MSA. Na stazi se nalazi i prostor sa boksovima, kako bi se takmičenje odvijalo na visokom nivou.

Kuća karting

Naravno, sve je osmišljeno za zabavu i uživanje sa prijateljima. Pored staze se nalazi kuća sa garažom sa mestom za tri automobila. Unutra je i bazen i sauna, kao i bioskopska dvorana. Ispred kuće se nalazi Helipad, kao i dečije igralište. Ne znamo ko je bio prethodni vlasnik, ali unapred zavidimo novom vlasniku ove kuće sa "okućnicom".

Izvor: Automagazin.rs

Foto: Stenley Best

Kuća karting


čitanja : 394Komentari