home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Hyundai nastavlja da obnovlja svoju gamu, pa je posle novog Tucsona (u Evropi ix35) i Sonate, red stigao i na novu generaciju Accenta, čija su se nove špijunske slike pojavile na internetu.

 (Dalje)Audi će na predstojećem AMI Salonu automobila u nemačkom Lajpcigu (10. – 18. april) predstaviti javnosti restilizovani model TT, a Volkswagen redizajnirani Touran.

 (Dalje)

Francuski proizvođač automobila Peugeot nedavno je uoči Salona automobila u Ženevi organizovao Peugeot Eco Cup u ekološkoj vožnji na kome su testirani modeli 207, 308, 3008 i 5008, na deonici od oko 1.000 km, od Pariza do Annecy-a.

 (Dalje)

Nisan Motor je danas saopštio da će njegov novi električni automobil, "lif" (Leaf), imati cenu od 3,76 miliona jena (40.000 dolara), manju od drugih vozila koja ne ispuštaju štetne gasove.

 (Dalje)

BMW će novu, drugu generaciju svog SAV modela X3 zvanično promovisati krajem ove, dok će njegova prodaja startovati početkom 2011. godine.

 (Dalje)

XD Concept, prvi hrvatski električni automobil predstavljen je tamošnjoj javnosti.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs

Kompanija „Fijat automobili Srbija” je u periodu od maja do decembra 2009. godine prodala 16.375 modela „punto klasik”, odnosno gotovo 2.050 mesečno.

 (Dalje)

Ministar trgovine i usluga Srbije Slobodan Milosavljević izjavio je u ponedeljak da će od 1. januara 2011. godine biti liberalizovano tržište naftnih derivata u Srbiji.

 (Dalje)

Ni tjuning kuća Sportec nije zaobišla Porsche Panameru, mada su vizuelne razlike u odnosu na fabrički primerak veoma diskretne (bar za sada).

 (Dalje)

Izvršni direktor "Fijata" Serđo Markione, koji je istovremeno i šef američkog "Krajslera", najavio je da će italijanska autokompanija povećati udeo u "Krajsleru" sa sadašnjih 20 na 35 odsto u naredne dve godine, prenele su agencije.

 (Dalje)

Sada, pošto je postignut konačni ugovor o prodaji Volvoa kineskoj komaniji Geely, pažnja automobilske javnosti se okreće novim modelima švedska marke.

 (Dalje)

Tek što su Ford i kineski Geely postigli konačan sporazum o prodaji Volvoa, sada još jedna kineska kompanija – BYD, privlači pažnju svojim navodnim interesovanjem da u narednih nekoliko godina od Nemaca otkupi Maybach.

 (Dalje)

Kineski proizvođač automobila i baterija BYD (Build Your Dreams), koga podržava američki milijarder Voren Bafet (Warren Buffett), objavio je da je počeo da prodaje električno vozilo sa utičnicom za direktno napajanje strujom i sa solarnim panelima, unapređeni model F3DM, privatnim kupcima u Šenženu, na jugu Kine, prenele su agencije.

 (Dalje)

Ekskuzivni uvoznik i serviser vozila iz programa Volvo Car Corporation, beogradski Grand Motors, saopštava da se vlasničke promene u toj švedskoj kompaniji neće odraziti na trogodišnju uspešnu saradnju sa principalom.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 32 33 34  Sledeći»