home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Prior Design je najavio da će 5. maja (na događaju Tuning World Bodensee u Nemačkoj) i zvanično predstaviti svoj novi stajling paket za Bentley Continental GTC.

 (Dalje)

Novi Audi A6 Avant

30 Apr 2011 - 00:24 Top secret Link

Novi Audi A6 Avant će nesumnjivo biti praktičan i imaće zapreminu prtljažnika od 1.660 litara.

 (Dalje)

Peugeot je sa svojim električnim konceptom EX1 postavio novi rekord za električna vozila na stazi Nirburgring.

 (Dalje)

"Kia Motors" je povećao neto profit za 91 odsto u prvom ovogodišnjem tromesečju zahvaljujući prodaji novih modela u Sjedinjenim Američkim Državama, Narodnoj Republici Kini i domaćem tržištu.

 (Dalje)

Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora će od 11. do 15. maja, na NAVAK stazi u Subotištu, svim ljubiteljima dobrih automobila pružiti ekskluzivnu priliku da prisustvuju jedinstvenom događaju pod nazivom "Fascinirajuća zvezdana vožnja!"

 (Dalje)

Daimler AG je objavio da je u prvom kvartalu ove godine ostvario za 71% veći operativni profit u odnosu na isti period 2010.

 (Dalje)

VIDEO : BMW M5

29 Apr 2011 - 18:14 Video Link


Lada Granta Sport

29 Apr 2011 - 18:05 Top secret Link

Premijera novog Ladinog modela Granta se polako približava, a dok se to ne desi, evo i dve slike njene sportske verzije koja bi trebalo da se pojavi već sledećeg meseca i koja će učestvovati u Lada Granta Cup-u.  

 (Dalje)

Honda rešila problem

29 Apr 2011 - 15:53 Vesti Link

Nismo ni znali da su ga imali  

Kejsi Stoner veruje da je problem koji je imao sa kvačilom na poslednjoj trci na Herezu, samo ružna prošlost.

 (Dalje)Budite deo istorije. Iskoristite jedinstvenu priliku i učestvujte u događaju koji bi mogao da bude uvršten i u čuvenu Ginisovu knjigu rekorda. Dođite da se družimo i da formiramo najdužu kolonu Dacia automobila u pokretu koju je svet do sada video. Dana 28. Maja sedite u svoj omiljeni Dacia automobil i, zajedno sa svojom porodicom ili prijateljima, krenite put Subotišta, u NAVAK centar, kako bismo zajedničkim snagama ispisali nove stranice automobilske istorije.

 (Dalje)

Nemački Lorinser je saopštio da je na ovogodišnjem Salonu automobila u Šangaju prodao primerak Lorinsera S70 za čak 4,8 miliona juana, što je oko 500.000 evra.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 40 41 42  Sledeći»