home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Predsednik SAD Barak Obama i proizvođači automobila objavili su sporazum čij je cilj ušteda goriva i drastično smanjenje zagađenja vazduha. Sporazum je predstavljen kao najveće smanjenje potrošnje goriva za automobile od sedamdesetih godina.

 (Dalje)

Nova generacija Toyote Camry, modelske godine 2012., na tržištu treba da startuje ove jeseni, ali su se slike potpuno nemaskiranog primerka našle na internetu i pre zvanične premijere.

 (Dalje)

 

Sebastijan Fetel startovaće prvi na Hungaroringu u nedelju kada se vozi Velika nagrada Mađarske. Biće ovo deveti put da Red Bul ima pol poziciju u šampionatu.

 (Dalje)

Hyundai je juče u Hyundai Motor Manufacturing Alabama (HMMA) fabrici u SAD-u proizveo jubilarni, milioniti primerak modela Sonata.

 (Dalje)Odličan Reli Finske

30 Jul 2011 - 13:02 Vesti Link

Leb trenutno prvi, za njim Ožije i Latvala  

Na Reliju Finske posle drugog dana Sebastijan Leb je prvi, a za njim su Sebastijan Ožije i Jari – Mati Latvala. Trojica vodećih nalaze su u samo 2.6 sekundi razlike pred poslednji dan relija. Peter Solberg koji je trenutno na četvrtom mestu ima zaostatak za Lebom od skoro 30 sekundi.

 (Dalje)

Izvršni direktor "Fijata" i "Krajslera" Serđo Markione signalizirao je koliko je za autokompaniju značajno američko tržište, zadržavajući direktnu kontrolu nad poslovima u Severnoj Americi pod jednim timom menadžera za dve kompanije.

 (Dalje)

Obnovljeni FAW Vita

30 Jul 2011 - 09:00 Top secret Link

Kineski FAW priprema restilizovano izdanje modela Vita, koji će se i dalje nuditi u hatchback i klasičnoj sedan verziji.

 (Dalje)

No comment : No parking

30 Jul 2011 - 08:38 Vesti Link


 (Dalje)

Toyotina hibridna, odnosno Prius porodica će uskoro dobiti nove članove. Konkretnije, pored sadašnjeg modela kupcima će uskoro postati dostupni coupe, hatchback i SUV modeli.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 44 45 46  Sledeći»