home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

U želji da pokažu šta sve može da se uradi od Viana, u Mercedesu su pripremili novo koncept vozilo Viano Vision Pearl koji će premijeru imati u septembru, na Salonu automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)Da Vladimir Putin voli automobile, znaju već i ptice na grani, ali bivši predsednik i aktuelni ruski premijer najveću ljubav gaji prema vozilima domaće proizvodnje.

 (Dalje)

Reli Finske nije prioritet

28 Jul 2011 - 17:00 Vesti Link

Kaže Sebastijan Leb

Iako je jutros bio prvi na šejkdaunu Sebastijan Leb ubeđuje javnost da mu pobeda na Reliju Finske nije prioritet. Leb je u Finsku došao sa 17 bodova prednosti u generalnom plasmanu ispred Mike Hirvonena.

 (Dalje)

VIDEO : 2012 Audi A6

28 Jul 2011 - 16:26 Video Link


Vlasnicima Lamborghnija Gallardo je sada na raspolaganju i novi stayling paket koji stiže iz firme Cosa Design.

 (Dalje)

Izgleda da će Ford Kuga dobiti mlađeg i manjeg brata, odnosno SUV/crossover model baziran na Fiesti.

 (Dalje)

I Ferrari je uspešno završio prvu polovinu ove godine.

 (Dalje)

Prva najava da Porsche priperma Panameru sa produženim međuosovinskim rastojanjem je stigla još sa ovogodišnjeg Salona automobila u Detroitu, a u međuvremenu je objavljena i informacija da će Panamera LWB biti predstavlejna početkom 2012. godine.

 (Dalje)

Opel unapređuje mobilnost i ispunjava svoje obećanje: revolucionarna, uglađena i praktična Opel Ampera je prvi evropski električni automobil koji vam pruža mogućnost da odete bilo gde i bilo kada. Prve isporuke serijskih modela će biti realizovane do kraja ove godine.

 (Dalje)

Čitava mala industrija je nastala od proizvoda koji služe za izbegavanje saobraćajnih propisa – od majica sa lažnim pojasevima do sprejeva koji “sakrivaju” tabklice od kamera za nadzor.

 (Dalje)

U drugom kvartalu, Ford Evropa saopštava operativni profit pre oporezivanja od 176 miliona američkih dolara, što je smanjenje za 146 miliona dolara nego godinu pre.

 (Dalje)

Među brojnim novitetima koje je kineski Great Wall predstavio na prošlogodišnjem Salonu automobila u Pekingu bio je i koncept SC6 koji će krajem ove godine konačno ući i u serijsku proizvodnju.

 (Dalje)

Nemački Daimler i kineski BYD Auto (Build Your Dreams) su u maju prošle godine osnovali zajedničko preduzeće (ulaganjem po modelu 50-50 odsto), sa ciljem proizvodnje električnih automobila za kinesko tržište.

 (Dalje)

Nemački Senner Tuning je za vlasnike Audija A7 Sportback 3.0 TDI pripremio novi tjuning paket koji podrazumeva pojačanje motora, novi izduvni sistem, modifikovano ogibljenje i set novih točkova.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 44 45 46  Sledeći»