home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

TH!NK u ruskim rukama

26 Jul 2011 - 15:16 Vesti Link

Norveški TH!NK je pre mesec dana podneo zahtev za bankrot, a u međuvremenu je ovog proizvođača električnih vozila kupio ruski biznismen Boris G. Zingarevich.

 (Dalje)Honda objavljuje prvu zvaničnu fotografiju novog modela Honda CR-V četvrte generacije čija prodaja počinje u SAD krajem 2011. godine, dok je početak prodaje u Evropi zakazan za proleće 2012. godine.

 (Dalje)

Trkački Corvette Racing tim se vratio u pobednički GT krug na Mobil 1 Velikoj nagradi Kanade na Mosport stazi. Tamo su Oliver Gevin i Jan Magnusen osvojili prvu pobedu u sezoni za ovaj tim u američkoj Le Mans seriji.

 (Dalje)

Nova, treća generacija modernog Minija će navodno biti dostupna u čak deset različitih verzija i u potpunosti integrisana u BMW-ovu modelsku porodicu.

 (Dalje)

Vozač Sitroena Sebastijan Ožije opasno je motivisan pred predstojeći Reli Finske koji se vozi ovog vikenda. Ožije je u fazonu da je sada prava šansa da pobedi i zna na koji način to može da uradi.

 (Dalje)

Opel je svojom akcijom još jednom potvrdio da teži da uvek želje svojih kupaca učini mobilnim i svojom ponudom, omogućio uštedu i obezbedio odlično opremljene automobile po fantastičnim cenama.

 (Dalje)

Krajem maja ove godine Dacia Srbija je organizovala pokušaj obaranja Ginisovog rekorda u dužini pokretne automobilske kolone, u kome je učestvovalo preko 250 vozača vozila marke Dacia. 

 (Dalje)

Japanski proizvođači vozila objavili su "pomešane" podatke o broju proizvedenih vozila, ali najnoviji rezultati potvrđuju da se čitava autoindustrija postepeno oporavlja od katastrofalnog zemljotresa 11. marta ove godine, prenele su agencije.

 (Dalje)

Još uvek aktuelni Audi A5 / S5 (obnovljena verzija će imati premijeru u septembru, na Salonu automobila u Frankfurtu) je dostupan i sa atraktivnim LSD vratima koja se otvaraju u vis, u Lamborghini stilu (LSD - Lamborghini Style Doors).

 (Dalje)

General Motors je pripremio doteranu verziju Cadillaca SRX, modelske godine 2012.

 (Dalje)

Evropska divizija Forda je saopštila da će uskoro prestati da isporučuje automobile sa uređajima za reprodukciju muzičkog sadržaja sa kompakt diskova.

 (Dalje)

Za nastanak ovog crvenog Mercedesa SLS AMG su zaslužni Wheels Boutique i ADV.1 wheels.

 (Dalje)

Seriji Hondinih noviteta (pored CR-V concepta i obnovljenog modela Pilot) se pridružio i Ridgeline Sport, modelske godine 2012.

 (Dalje)

Toyota iQ by Vilner

26 Jul 2011 - 00:26 Tuning Link

Bugarski Vilner Studio na primeru Toyote iQ ponovo demostrira svoje umeće modifikovanja malog gradskog automobila.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 44 45 46  Sledeći»