home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Rozberg veran Mercedesu

2 Jul 2011 - 15:01 Vesti Link

Ali traži bolji bolid  

Niko Rozberg kaže da je veran Mercedesu i da će dati sve od sebe kako bi pomogao slavnom timu da se vrati na puteve stare slave, ali priznaje da mu za takvu akciju nedostaje auto sposoban za pobedu.

 (Dalje)Na to što pojedini učesnici u saobraćaju ne poštuju propise, pa pretrčavaju ulicu ili se prestrojavaju bez signalizacije, žene reaguju manje agresivno od pripadnika jačeg pola, ali je tri odsto njih spremno i na fizički obračun, pokazale su najnovije ankete.

 (Dalje)

Australijski Joss Developments je objavio zvanične podatke, sliku mat crnog prototipa i nove rendere dugo najavljivanog supersportskog automobila Joss JP1.

 (Dalje)

Holden (australijska filijala američkog General Motorsa) je za ovogdišnji Salon automobila u Melburnu (traje do 10. jula) pripremio više noviteta, a izdavajaju se pick-up Colorado, gradski model Barina i hatchback verzija Cruza.

 (Dalje)

Američki Hennessey Performance se pobrinuo za još jednu modifikovanu verziju Cadillaca CTS-V.

 (Dalje)

Bentley je objavio rezultate prodaje za prvih šest meseci ove godine.

 (Dalje)

Za britanske kupce je pripremljena nova ograničena serija Renaultovih modela Twingo RS i Clio RS, a nazvani su po trkačkoj stazi Silverstone.

 (Dalje)

Fiat Doblo Work Up

2 Jul 2011 - 08:54 Noviteti Link

Fiat Professional predstavlja komercijalno vozilo Doblo Work up, koji je na početku dostupan sa turbo-dizel motorima 1.3 Multijet (90KS) i 1.6 Multijet (105KS).

 (Dalje)

Pre dve decenije komunistička era u bivšem Sovjetskom Savezu počela je da zalazi, pa je pozdravila dolazak novog, kapitalističkog perioda. Relikvija iz "crvenog" doba, automobil koji je predstavljen 1981. godine, i dalje je veoma popularan među Rusima.

 (Dalje)

Škoda je po osmi put glavni sponzor trke Tour de France koji startuje 2. jula u zapadno-francuskom regionu Vendee na atlantskoj obali. Nakon tri iscrpljujuće nedelje trka se završava 24. jula na Champs-Elysees u Parizu.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs  

Podizanjem obaveznog učešća kod kredita, lizing postao jeftiniji način nabavke automobila, jer su i kamate manje nego kod banaka

 (Dalje)

Pored svih onih vesti vezanih za brojne novosti u ponudi bavarskog BMW-a, skoro nezapaženo je prošla vest o specijalnim edicijama još uvek aktuelne serije 3.

 (Dalje)

Prolaznici u Londonu ovih dana su mogli na ulicama da vide jedan neobičan prizor - tinejdžera kako se obučava da vozi u "ferariju".

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 39 40 41 42 43 44 45 46  Sledeći»