home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

VIDEO: Kamionski drift

30 Dec 2011 - 18:17 Video Link
Kako se približava njegova svetska premijera (početkom marta na Salonu automobila u Ženevi), sve je više špijunskih slika i rendera novog Fiatovog modela koji će se proizvoditi u Kragujevcu.

 (Dalje)

Pored serijske verzije dugo očekivanog kupea FT-86, Toyota je na nedavnom Salonu automobila u Tokiju predstavila i novi hibridni model Aqua koji će se na nekim tržištima (uključujući i američko) prodavati kao Prius C.

 (Dalje)

U slučaju sudara, vrata modernih automobila dizajnirana su tako da se automatski otključaju. U ekstremnim situacijama, zbog gužvanja karoserije, moguće je da vrata ostanu blokirana. Ne i kada je Lada u pitanju.

 (Dalje)

Proizvođač automobila Subaru, japanska kompanija „Fudži teška industrija (FHI)" nedavno je objavila da je neprofitna, nezavisna organizacija auto osiguravača iz Sjedinjenih Američkih Država - Institut za bezbednost na auto-putevima (IIHS) - sve Subaru modele koji se prodaju na tržištima Severne Amerike, uključujući i potpuno novu „imprezu 2012", nagradila najvišim priznanjem za bezbednost u klasi putničkih automobila sa pogonom na sve točkove.

 (Dalje)

Peugeot je za jedan francuski auto magazin potvrdio da će u budućnosti proizvoditi kompaktni 2008 Crossover, a koji će biti baziran na novoj generaciji modela 208.

 (Dalje)

U Americi je u 2011. godini opozivano oko 13 miliona vozila, a ponovo se kao prvi na listi treću godinu za redom našao japanski proizvođač vozila Toyota.

 (Dalje)

Mitsubishi je počeo sa razvojem malog električnog komercijalnog automobila koji bi trebalo da bude dostupan na tržištu već u aprilu 2013. godine.

 (Dalje)

Renault bi lako mogao da promeni strategiju za sledeću generaciju modela Laguna i Espace.

 (Dalje)

Prodaja automobila u Evropi pašće za oko četiri odsto, na blizu 13 miliona vozila, u 2012, u odnosu na ovogodišnjih 13,5 miliona. To će biti peta uzastopna godina u kojoj je zabeležen pad, od 2007, kada je isporučeno rekordnih 16 miliona automobila, procenjuju konsultanti agencije Pricewaterhouse Coopers.

 (Dalje)

Hongqi C131

30 Dec 2011 - 07:45 Top secret Link

Nova kineska limuzina Hongqi C131 će premijeru imati u aprilu sledeće godine, na Salonu automobila u Pekingu, dok će proizvodnja startovati do kraja 2012.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 46 47 48  Sledeći»