home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Na Salonu automobila u Bolonji (od 3. do 11. decembra) posetioci će biti u prilici da vide još jedan rezultat saradnje AMG-a i Ducatija.

 (Dalje)Povodom 150-godišnjice ujedinjenja Italije, Maserati će na predstojećem Salonu automobila u Bolonji (od 3. do 11. decembra) izložiti novo specijalno izdanje modela GranTurismo.

 (Dalje)

Japanska Toyota i nemački BMW zajedno će raditi na ekološkim tehnologijama za motore. Toyota i BMW su naime postigli dogovor u kome su se obavezali da zajedno razvijaju "novu generaciju" baterija za "ekološke" automobile.

 (Dalje)

                                 *maketa buduće fabrike "Boša" u Pećincima  

U opštini Pećinci, Nemačka kompanija "Boš" počeće 2012. godine izgradnju fabrike za proizvodnju sistema brisača za automobile, u kojoj će do 2019. godine biti zaposleno 620 radnika.

 (Dalje)

Tanjug prenosi vest poljske novinske agencije PAP u koj se navodi bi čak 10.000 ljudi na jugu Poljske moglo da ostane bez posla zbog smanjenja proizvodnje u fabrici "Fijat auto Poland" u mestu Tihi, koja pripada italijanskom koncernu. Razlog je pad tražnje automobila marke "fijat".

 (Dalje)

Švedski Koenigsegg Agera R od svog debija oborio čak šest Ginisovih rekorda, a poslednjim, za najbrži automobil na svetu u disciplini 0-300-0 km/h, pretekao je i moćni Bugatti Veyron Supersport.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Novosti.rs  

Vozači u Srbiji će od 2013. godine, skoro sasvim je izvesno, sipati kvalitetnije gorivo u svoje automobile, a da li će biti i i dalje među najskupljima u regionu zavisiće od odluke nadležnih državnih organa.

 (Dalje)

Tanjug piše da su povoljnije cene u Danu zahvalnosti, rast poverenja potrošača i raznovrsnija ponuda najnovijih modela podstakli američku prodaju automobila u novembru na oko 992.000, koji je bio najbolji mesec u više od dve poslednje godine.

 (Dalje)

Scion FR-S, treći član porodice novih japanskih kupea, i zvanično je predstavljen američkoj javnosti. Druga dva nova kupea iz ove porodice - Toyota GT 86 i Subaru BRZ upravo imaju premijeru na Salonu automobila u Tokiju koji se održava do 11. decembra.

 (Dalje)

Srbija se drugi put pridružila svetskom takmičenju "Toyota Dream car" koje se po šesti put organizuje u svetu. Takmičenje sa temom "Tvoj automobil snova" organizovano je za decu sa ciljem da se kroz maštanje i crtanje deca zabave i shvate koliko je važno da imaju svoje snove. Takmičenje se organizuje na nacionalnom i svetskom nivou.

 (Dalje)

Chevrolet proglašava otvorenim peto izdanje konkursa „Mladi Kreativni Chevrolet“ za Srbiju - panevropskog takmičenja za studente fakulteta primenjenih umetnosti. Ovo takmičenje svake godine od 2007. u raznim oblastima umetnosti (moda, fotografija, video i vizuelne umetnosti) pruža priliku studentima širom sveta da primene svoje veštine na zadatke u realnom životu, da sarađuju sa profesionalcima u njihovim stručnim poljima i da predstave svoj rad širokoj publici medija koji se bave životnim stilom.

 (Dalje)

Volkswagen zahtevnim kupcima sada nudi i luksuznu Business verziju svog modela T5 Multivan, koji je dostupan sa izborom od tri motora.

 (Dalje)

Samo tri meseca nakon lansiranja u Kini, Peugeot RCZ je nagrađen za vreme “Canton Motor Show-a” sa tri priznanja.

 (Dalje)

Toyota G’s Prius

1 Dec 2011 - 08:00 Noviteti Link

Na Salonu automobila u Tokiju premijeru ima i Toyotin G’s Prius, modifikovani Prius koji pažnju privlači pre svega atraktivnijim eksterijerom i doteranim enterijerom.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 42 43 44 45 46 47 48  Sledeći»