home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Aktuelni VW Passat je predstavljen krajem 2010. godine na Salonu automobila u Parizu, dok će njegov naslednik stići početkom 2014.

 (Dalje)

Prilikom nedavne promocije tri nova Lancia modela u Beogradu, kompanija Fiat Automobili Srbija je najavila da će šira publika imati priliku da detaljno upozna novu gamu Lancia vozila i druge novitete iz programa grupe Fiat, na FAS Motor Show-u koji se u ovlašćenoj mreži širom Srbije organizuje od 30. marta do 30. aprila.  

 (Dalje)

U Fiatu pripremaju novi mali crossover trenutno poznat kao B-Cuv koji će predstavljati zamenu za sadašnji Sedici napravljen u saradnji sa Suzukijem.

 (Dalje)

Opel je prikazao mogućnosti LED Matrix tehnologije koju namerava da primeni na svojim automobilima u sledećih nekoliko godina. Novi LED farovi osmišljeni su da noćnu vožnju učine bezbednijom, tako što bi se sprečilo zaslepljivanje vozača dugim svetlima.

 (Dalje)

U okviru manifestacije Izbori najboljih u autoprivredi Srbije, koju ove godine 21. put organizuje Automobilski forum, na Beogradskom sajmu svečano su uručena priznanja OSKAR PRESTIŽA 2012.

 (Dalje)

Beogradski sajam u saradnji sa SAT MEDIA GRUPOM u subotu, 31. marta, organizuje prezentacije i demonstracije vozila na poligonu Centra NAVAK u Subotištu.

 (Dalje)


* M135i će pokretati N55 3,0 litarski šestocilindrični motor sa 320KSŽestoka tuča motocikliste i vozača automobila. U saobraćajnoj gužvi frustrirani motorista nasrnuo je na vozača koji nije hteo mirno da ga pusti da prođe između kola. 

 (Dalje)

Finac vodi posle prvog dana, Leb se slupao /video/

Posle prvog dana Relija Portugala, vozač Forda Jari – Mati Latvala ima minimalnu prednost u odnosu na drugoplasiranog Petera Solberga.

 (Dalje)

Fisker Project Nina

30 Mar 2012 - 11:28 Top secret Link

Fisker Automotive je nedavno objavio skicu svog novog manjeg modela koji je trenutno poznat kao Project Nina, a u međuvremenu su američki sajtovi uspeli da snime i sam automobil.

 (Dalje)

Nakon nekoliko teaser slika nove generacije Vipera (u čijem imenu više neće stajati Dodge, već će se jednostavno zvati SRT Viper) i fotografije Vipera u razmeri 1:43 (iz 2012 kataloga proizvođača igračaka Hot Wheels), objavljena je i teaser slika njegove unutrašnjosti.

 (Dalje)

Po poslednjim vestima, novi Mercedesov manji kupe sa četvora vrata će se ipak zvati CLA, a ne CLC.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 49 50 51  Sledeći»