home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Američki proizvođač automobila "Ford" sa tržišta povlači 53.000 kamioneta "F-250" zbog kvara na menjaču zbog čega se mogu pokrenuti čak i kada stoje.

 (Dalje)

Od 2011. godine od kada se u Srbiji izdaju nove registarske tablice, prema podacima Ministarstva unutrašnjih poslova, registrovano je ukupno 114 vozila na električni pogon i 90 hibridnih vozila.

 (Dalje)

Bezbednost mačaka u automobilu je u velikoj meri zanemarena, a ukoliko neka rešenja i postoje, svojim dizajnom i estetikom ne odgovaraju prefinjenim mačjim dušama.

 (Dalje)

Srpski automobilista Dušan Borković u nedelju započinje u Gruziji svoju drugu sezonu u TCR šampionatu, a u prvim kvalifikacijama zauzeo je 13. mesto.

 (Dalje)

Paradirali i oldtajmeri

1 Apr 2017 - 18:49 Vesti Link

Jedna od već tradicionalnih manifestacija koja prati auto-moto hepeninge Beogradskog sajma, pa i 53. Međunarodni sajam automobila, jeste Međunarodna smotra i parada oldtajmera „Memorijal princa Tomislava Karađorđevića“ – priredba koja vraća uspomene i širi vidike.

 (Dalje)

Limuzina visoke klase iz ponude Mercedes-Benz, S-Klasa, uskoro će dobiti modernizaciju. Pre oficijelne premijere, na internetu su se pojavile prve špijunske fotografije.

 (Dalje)

Jaguar je u novembru prošle godine u dobar deo svojih aktuelnih automobila instalirao start/stop dugme, koji pulsira. I to 72 puta u minutu, jer to je broj otkucaja srca jaguara. Naravno, onog koji nije u lovu.

 (Dalje)

Škoda je na 53. Međunarodnom sajmu automobila u Beogradu predstavila svoje najnovije modele u gami, model Škoda Kodiaq, prvi pravi SUV model u gami, kao i, sada već tradicionalno najprodavaniji model kako u Škoda kompaniji, tako i najprodavaniji model u C segmentu na srpskom tržištu, model Škoda Octavia FL.

 (Dalje)

ABS Show – 459. emisija

1 Apr 2017 - 14:42 Abs Link

B&S PRODUCTION (emisije ABS SHOW i ATLAS) je aktivirao novi sajt na www.bsprodukcija.com

 (Dalje)

Honda je na sajmu u Bangkoku, koji traje sve do 9. aprila, predstavila svoju novu konceptnu mašinu.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 60 61 62 63 64 65 66 67  Sledeći»