home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ares Design Tesla Model S

Italijanski Ares Design pored već predstavljene moderne Pantere (na bazi Lamborghini Huracana) i najavljenog modernog Ferrarija 412i (na bazi Ferrarija GTC4 Lusso) priprema i nove verzije Teslinog Modela S.

 (Dalje)VIDEO: Hyundai Equus

1 Feb 2018 - 22:43 Video Link


Seat Born

Po pisanju pojedinih medija, španski Seat priprema bar dva električna modela, pri čemu će se jedan od njih pojaviti tokom 2020. godine.

 (Dalje)

ford gt

Fordov supersportski model GT je na kružnoj stazi Virginia International već pokazao svoj raskošan potencijal, ali u američkoj kompaniji kažu da ih ne zanima jurnjava za najboljim vremenom na nemačkoj stazi Nirburgring.

 (Dalje)

Heico Volvo XC60

1 Feb 2018 - 20:23 Tuning Link
Heico Volvo XC60

Novi Volvo XC60 je još od septembra prošle godine dostupan sa paketom koji je pripremila kompanija Heico Sportiv, ali je sada ponuda proširena i aero body kit-om.

 (Dalje)

VIDEO: 2018 Nissan Rogue

1 Feb 2018 - 19:56 Video Link


lada vesta

Tokom protekle godine u Evropi je prodato 80 hiljada primeraka vozila marke Lada Vesta, koje se na taj način našlo na 70. mestu rang-liste najpopularnijih automobila na Starom kontinentu.

 (Dalje)

Mazda Vision Coupe

Mazda VISION COUPE je osvojila nagradu za "Najlepši koncept automobil godine" na 33. Međunarodnom automobilskom festivalu.

 (Dalje)

Triumph Speed Triple

Triumph je prošle sedmice objavio video snimak čije glavni akteri su bili četvorostruki WSBK prvak, Karl Fogerti i dvostruki osvajač Isle of Man TT trke, Geri Džonson.

 (Dalje)

auto škola

Posle decembarskih protesta i brojnih pregovora sa nadležnima u državnim institucijama, nađeno rešenje. Ispitna pitanja za obavezne licence sasvim korektna i polaganja teku uobičajeno

Auto-škole u Srbiji rade normalno i nema nikakvih problema oko polaganja ispita za licencu instruktora, ispitivača i predavača.

 (Dalje)

DW video: Lexus NX 300h

1 Feb 2018 - 17:33 Video Link«Prethodni   1 2 3 ... 62 63 64 65 66 67 68 69  Sledeći»