home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
BMW E30 Honda

Zakleti ljubitelji BMW-a verovatno neće biti oduševljeni kad vide Hondin agregat u klasičnoj Seriji 3 (E30), međutim ovaj projekat je mnogo više od obične transplantacije motora. Kao prvo, agregat koji dolazi iz Honde S2000, je postavljen gotovo centralno, odnosno iza prednje osovine. Osim što je u međuvremenu dodao mehanički kompresor, sadašnji vlasnik je promenio i injektore, kao i upravljačku jedinicu motora.

 (Dalje)polovnjaci

Država Srbija pooštrava uslove za uvoz polovnih automobila iz Evropske Unije na naše tržište. Zabrana za vozila sa reciklaže bez obzira na to da li imaju motor "evro 3" ili "evro 4"

 (Dalje)

volvo auto pilot

Samovozeći automobili možda će ubiti hiljade ljudi u saobraćaju, ali će sačuvati desetine hiljada života, izjavio je direktor Toyote za Severnu Ameriku, Džim Lenc.

 (Dalje)

tesla model s

Tesla opoziva 123.000 vozila najprodavanijeg Modela S zbog problema s upravljačkim mehanizmom, obavestio je kupce elektronskom poštom kupce proizvođač tih električnih vozila.

 (Dalje)

VIDEO: 1992 BMW M5

30 Mar 2018 - 19:30 Video Link


SF Motors SF5

Predstavljen je još jedan kineski električni automobil, a ovoga puta je u pitanju kompanija SF Motors i njihov električni crossover SF5.

 (Dalje)

teska model s

Nemačka savezna kancelarija za ekonomske poslove i kontrolu izvoza (BAFA) je objavila da je Tesla vraćena na listu električnih automobila za koje kupci mogu da traže subvencije.

 (Dalje)

VIDEO: Test DS 7 Crossback

30 Mar 2018 - 17:58 Video Link


nissan leaf

Nissan je pokrenuo program razmene baterija za model Leaf u Japanu, koji će omogućiti vlasnicima ovog modela da zamene svoje stare baterije za reparirane.

 (Dalje)

Snimljen 2019 Audi SQ2

30 Mar 2018 - 17:00 Top secret Link


turbo krpa

Motor s unutrašnjim sagorevanjem čine stotine pokretnih delova koji moraju da rade u savršenoj sinhronizaciji kako ne bi došlo do katastrofalnih posledica. Rizici su još izraženiji kod snažnijih motora jer ovi sistemi moraju da trpe i veća opterećenja.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 85 86 87  Sledeći»