home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Mercedes EQ C

Mercedes je kao najavu za skoru ženevsku premijeru električnog modela EQ C danas objavio nekoliko teaser slika na kojima je jedan maskirani test primerak.

 (Dalje)Jaguar I-Pace

Jedna od zanimljivijih premijera na sajmu automobila u Los Anđelesu 2016. godine je bio i električni Jaguar i-Pace Concept, čija serijska varijanta je konačno predstavljena večeras.

 (Dalje)

jaguar autonomus

Kalifornija je donela zakon po kome proizvođači samovozećih sistema od sada mogu da testiraju svoja vozila na putu, u stvarnim uslovima, pri čemu ovaj put u automobilu čak ne mora da bude vozač kao mera osiguranja ukoliko nešto krene po zlu.

 (Dalje)

BMW M Performance

BMW M Performance će na sajmu automobila u Ženevi izložiti nove elemente za doterivanje modela BMW X2 F39, X3 G01 i X4 G02.

 (Dalje)

drift bih

Niske temperature, sneg i led su proteklih dana izazvali brojne probleme u saobraćaju, kao i nemali broj incidenata s teškim posledicama, ali čini se da ovakvi polarni uslovi ne padaju svima teško.

 (Dalje)

Abarth 124 GT

Na sajmu automobila u Ženevi će biti prisutan i Abarth, a pažnju posetilaca će privlačiti novim verzijama već postojećih modela.

 (Dalje)

opel za medalju

Opel Srbija ove godine će, u okviru kampanje “Opel za medalju”, obezbediti automobile na korišćenje za najtalentovanije sportiste, naučnike i učenike muzičkih škola iz naše zemlje, i tako im omogućiti odlazak na evropska takmičenja, i olakšati osvajanje odličja i dobrih rezultata.

 (Dalje)

Fiat 124 Spider S-Design

Na Međunarodnom sajmu motornih vozila u Ženevi 2018.g., brend Fiat izlaže svoju gamu koja je veća i potpunija nego ikada pre, sa porodicama S-Design i Mirror koje nude rešenja za najmodernije zahteve u pogledu stila, karaktera i povezanosti.

 (Dalje)

Pre svetske premijere koja će se održati 23. marta u Pekingu, Volkswagen je objavio teaser video novog Touarega (o njemu nešto više OVDE).paul walker

Neočekivana smrt zvezde filma Brzi i žestoki (Fast and Furious), Paul Walkera, je ostavila automobilske entuzijaste i fanove filma u šoku pre pet godina. Paramount Network je objavio da radi na dokumentarnom filmu koji prati život glumca od samih početaka, preko uspona i slave, do iznenadne smrti.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 80 81 82 83 84 85 86 87  Sledeći»