home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Xpeng

Xpeng je još jedan kineski proizvođač koji želi da napravi uspeh u Evropi, za početak doduše u četiri zemlje.

 (Dalje)Gume

Run-flat (run flat ili ran-flet) gume koriste se već dugo, a kod mnogih modela postale su standard. Stoga je možda koristan savet da pre kupovine novog ili „novijeg“ automobila proverite da li koristi run-flat gume. Tako ćete na vreme znati kako da reagujete ukoliko dođe do bušenja gume, koje gume da kupite kada dođe vreme za zamenu i slično.

 (Dalje)

Kia Ray EV

Paul Philpott, direktor Kije u Velikoj Britaniji rekao je da je proizvođačima automobila ‘ekonomski vrlo teško‘ proizvesti pristupačna manja vozila zbog previsokih cena baterija.

 (Dalje)

Suzuki EV

Suzuki je objavio svoje planove za naredne godine, uz najavu da će nastaviti da se fokusira na tržišta Japana, Evrope i Indije.

 (Dalje)

Hyundai Kona EV

Južnokorejski najveći proizvođač automobila Hyundai Motor Group saopštio je u utorak da je njegova ukupna globalna prodaja električnih vozila premašila milion do 2022. godine, 11 godina nakon što je konglomerat ušao na tržište.

 (Dalje)

Bentley fabrika

Zvanični podaci kažu da je proizvodnja vozila u Velikoj Britaniji pala na najniži nivo od 1956. godine.

 (Dalje)

Tesla Cybertruck

Tesla Cybertruck bi trebalo da uđe u proizvodnu fazu u ograničenim jedinicama ovog leta, nakon mnogih zastoja i odlaganja dugo očekivanog i vrlo kontroverznog potpuno električnog kamioneta koji je prvobitno predstavljen krajem 2019.

 (Dalje)

Video: DPCcarsLamborghini Revuelto

Lamborghini već testira svoj budući elektrifikovani model. To će biti naslednik Aventadora, s V12 motorom, ali i hibridnim sklopom, koji bi mu omogućio vožnju gradom, samo na struju.

 (Dalje)

Tesla Model 3

Američki milijarder Ilon Mask najvećeg rivala kompaniji Tesla vidi u Kini, gde postoji kompanija za koju očekuje da će "najverovatnije biti druga" u proizvodnji električnih vozila, ocenjujući da kineski konkurenti "najviše rade i da su najpametniji".

 (Dalje)

VIDEO: 2006 Spyker C8

26 Jan 2023 - 22:00 Video Link


Mazda6

Britanski medji pišu da Mazda6 više nije dostupna na tržištu Velike Britanije, što je potvrdio i tamošnji predstavnik Mazde.

 (Dalje)

Toyoda

Japanski proizvođač automobila Toyota će od 1. aprila imati novog predsednika i izvršnog direktora. Na tu funkciju je danas imenovan 53-godišnji Koji Sato, dosadašnji predsednik Toyotine marke luksuznih vozila Lexus.

 (Dalje)