home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Mercedes A sedan

Nemački proizvođač automobila Daimler je ponovo odlučio da skrati radno vreme za hiljade radnika zbog nestašice čipova koja je teško pogodila automobilsku industriju.

 (Dalje)Fiat 500L

Samostalni sindikat „Fijat Plastik“ najavio je da će u subotu, od 12.00 do 13.00 časova, ispred gradske skupštine protest održati radnici te fabrike, koji su u štrajku zbog smanjenja zarada i situacije u njoj.

 (Dalje)

Huawei

Kineski tehnološki gigant proširuje svoj biznis na auto-industriju

Prvi model kompanije Huawei predstavljen je na šangajskom auto-salonu pod oznakom SF5. U pitanju je krosover sa plug-in hibridnim pogonom, pri čemu benzinski motor služi samo kao generator električne energije, kako bi se povećala autonomija u vožnji.

 (Dalje)

Toyota Land Cruiser

Aktuelna generacija Toyotinog Land Cruisera serije 200 je promovisana još 2007. godine (od tada je prošla kroz nekoliko doterivanja), ali vreme je za veće promene.

 (Dalje)

Hyundai iF Design

Hyundai Motor Company trijumfovao je na svetski poznatom Međunarodnom forumu (iF) Design Award 2021 sa 14 nagrada za izvrsnost u dizajnu, uključujući iF-ovu zlatnu nagradu za „ultrabrzi punjač E-pit“ za električno vozilo (EV).

 (Dalje)

VIDEO: Test 2021 Karma GS-6

21 Apr 2021 - 21:15 Video Link


Tesla požar

Podaci kompanije Tesla o požarima na njihovim vozilima u periodu 2012-2020. pokazuju da se to dešavalo u proseku tek na pređenih 205 miliona milja (330 miliona kilometara), prenosi B92.

 (Dalje)

Volkswagen Polo

Volkswagen je danas i zvanično objavio komplet fotografija obnovljenog Pola koji će se na evropskom tržištu pojaviti kasnije ove godine.

 (Dalje)

BMW 3 series

BMW grupa je zabeležila rast prodaje u svim glavnim regijama sveta u prvom tromesečju. To se takođe odražava u postignutim rezultatima.

 (Dalje)

VIDEO: Test Volkswagen ID.4

21 Apr 2021 - 18:18 Video Link


Ferrari 812 Versione Speciale

U javnosti su se pojavile nove informacije i prve zvanične slike najnovije verzije Ferrarija 812 Superfast.

 (Dalje)