home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

VIDEO: Voyah Dream

9 Dec 2023 - 12:00 Video Link
Porsche 911 postavio novi svetski rekord

6.734 metara nadmorske visine – niti jedan automobil nikada nije išao više – 2. decembra 2023. trostruki šampion Le Mana Romain Dumas je postavio novi svetski rekord na vrhu zapadnog grebena vulkana Ojos del Salado u Čileu, upravljajući značajno modifikovanim Porscheom 911 Carrera 4S koji je pokretan sintetičnim gorivom eFuel.

 (Dalje)Mitsubishi SUV EV

Mitsubishi je sa jednom zatamnjenom tizer slikom najavio da će sledeće godine ponuditi električni SUV model kako bi njime proširio svoju evropsku ponudu.

 (Dalje)

Opel Astra e

Šta se dešava s električnim automobilima? Prodaja je u padu…

U novembru je u Nemačkoj registrovano manje novih automobila, registracije novih vozila su pale za 5,7 posto u poređenju s istim mesecom prošle godine. To je objavila Savezna uprava za motorni saobraćaj (KBA).

 (Dalje)

Ducati Diavel for Bentley

Ducati je već više od jedne decenije deo Volkswagen grupe, što je rezultirao brojnim motociklima inspirisanim Lamborghinijem. Najnoviji projekat je međutim ograničeno izdanje Ducati Diavel for Bentley.

 (Dalje)

Renault Twingo EV

Kako navode pojedini mediji, Volkswagen traži partnere koji bi pomogli u njegovom ambicioznom cilju stvaranja električnog vozila po ceni ispod 20.000 evra.

 (Dalje)

VIDEO: Škoda Octavia vRS

9 Dec 2023 - 00:26 Video Link


Crash test

Pogledajte crash test 30 godina starog Mitsubishija

Ubrzani razvoj tehnologije i inženjerskih dostignuća poslednjih decenija je doneo revoluciju po pitanju bezbednosti vozila, barem kako pokazuje nedavna revizija Crash Testa Mitsubishija starog 30 godina.

 (Dalje)

Mercedes W123

Trenutno smo jedina zemlja u Evropi koja nema uređenu problematiku oldtajmera. Od kraja 2018. oldtajmeri mogu da se uvezu u Srbiju, ali ne mogu da se registruju i voze. Vlasnici mogu samo da ih drže u garaži ili dvorištu, kao i da ih transportuju na prikolici na skupove i druge manifestacije.

 (Dalje)

VIDEO: Test Kia EV6 GT

8 Dec 2023 - 21:00 Video Link


Škoda Enyaq

› Modelska godina 2024. donosi opsežne tehničke nadogradnje za Enyaq porodicu i proširenje portfolija novom linijom opreme Laurin & Klement

› Nove verzije pogonskog sklopa 85 i 85x s 210 kW*, RS varijante sada s 250 kW*

› Optimizovano upravljanje baterijom i nova karakteristika predkondicioniranja smanjuju vreme punjenja na manje od 30 minuta

 (Dalje)