home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Nissan concept

Nissan je sa kratkim saopštenjem potvrdio da će 2. februara predstaviti novi koncept automobil, ali nije objavio konkretne detalje.

U saopštenju se poziva javnost da 2. februara vidi šta se dešava "kada virtuelno postane fizičko" i kako najnoviji koncept automobil "podiže mobilnost sa nultom emisijom do maksimuma."

Nezvanično, očekuje se da Nissan napravi fizičku verziju koncepta Max-Out koji je u novembru 2021. pokazan samo kao digitalni koncept (slike 2 i 3).

Nissan Max-Out

Stvaranje Max-Outa u stvarnom svetu bi signaliziralo Nissanovu obnovljenu posvećenost sportskim automobilima, usred napora kompanije ka elektrifikaciji.

Nissan Max-Out

Japanska kompanija je ranije najavila da će dizajnerska studija koja je okrenuta budućnosti ponuditi „novo iskustvo vožnje sa svojom vrhunskom stabilnošću i udobnošću“, čvrstim upravljanjem i ograničenim naginjanjem karoserije.

Što se tiče unutrašnjosti Max-Outa, prethodne slike su otkrile jednostavan raspored, koji sadrži nešto više od kvadratnog volana i ekrana koji se proteže preko kontrolne table.

Priredio: Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 412Komentari