home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Porsche Airstream

Porsche je udružio snage s najpoznatijim i najstarijim proizvođačem kampera na svetu i predstavio svoj verziju luksuzne prikolice za kampovanje.

Airstream i Porsche su predstavili prikolicu dizajniranu za male SUV ili električne modele, koja služi kao vizija kako bi kamper inspirisan urbanim uslovima mogao da izgleda.

Porsche Airstream

Koncept je dugačak pet metara, ima sedišta koja se u pretvaraju u krevet pune veličine, a pozadi je čajna kuhinja zajedno sa sudoperom i šporetom, navodi Jutarnji.hr.

Porsche Airstream

Kupatilo ima okretna vrata za uštedu prostora, a celim enterijerom dominiraju lepe drvene obloge. Čajna kuhinja ima ploču za kuvanje i integrisanu sudoperu, a produžetak radne ploče može da se koristi kada je potrebno više prostora za radnu površinu.

Iako Airstream i Porsche ne otkrivaju da li će njihov novitet krenuti u serijsku proizvodnju, Airstream tvrdi da će im to biti prioritet: "Sami sebi postavljamo izazov da otkrijemo kako možemo da proizvedemo nešto poput ovog koncepta. Pojedine inovacije svakako će biti uključene u buduće modele naših proizvoda."

Ako kamp-kućica prođe fazu koncepta, očekujemo da će imati vrhunsku cenu‘ - navode iz Airstreama.

Izvor: Jutarnji.hr

Foto: Porsche / Airstreamčitanja : 1935Komentari