home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Mitsubishi Triton Snow Shredder Concept

Mitsubishi Motors Corporation na ovogodišnjem Tokyo Auto Salonu izlaže više modifikovanih vozila. Među njima se nalazi nova generacija pick-up modela Triton, Delica D:5, Outlander i Delica Mini.

Novi Triton u ovom Snow Shredder Concept izdanju između ostalog dobija robusnije branike, crne točkove sa Toyo gumama, bočne zaštitne elemente, krovni prtljažnik, dodatna svetla, snorkel, pokriveni prtljažni prostor...

Mitsubishi Triton Snow Shredder Concept

Mitsubishi Triton Snow Shredder Concept

Mitsubishi Delica D:5 Chamonix odlikuju retrovizori u SMB boji, kao i prednja zaštitna šipka, krovni prtljažnik, dodatna svetla, crni točkovi i unutrašnjost pogodna za kampovanje.

Mitsubishi Delica D:5 Chamonix

Sledi Outlander sa crnom prednjom maskom, crnim zaštitnim panelima u branicima i crnim poklopcima retrovizora, kao i sa alu točkovima od 20 inča (takođe u crnom izdanju).

Mitsubihsi Outlander PHEV

Na kraju, Mitsubishi Delica Mini Chamonix dolazi sa elektrifikovanim pogonom, pri čemu dužina vozila iznosi samo 340 cm.

Mitsubishi Delica Mini Chamonix

Delica Mini kombinuje 3-cilindrični turbo benzinac od 658 kubika i električni motor (sa 47 kW/64KS + 2 kW/3KS), uz opcioni pogon na sva četiri točka i CVT menjač. Za unutrašnjost je između ostalog predviđen i 9.0-inčni navigacioni sistem.

Ovo malo vozilo odlikuje SUV stil i, kako se navodi, pruža osnovu za slobodno vreme gde možete uživati u druženju sa porodicom i prijateljima.

Pored toga, tu su i zaštitni elementi na eksterijeru, krovni prtljažnik, sjajno crni detalji i crni točkovi.

Priredio: Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 762Komentari