home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Izvor : www.politika.co.yu

Krajsler Balkans (Chrysler Balkans, www.chrysler.co.yu), uvoznik jedne od američkih legendi, Krajslera, predstavio je prošle nedelje u novom izložbenom salonu u Ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu najnoviji model čuvenog Sebringa kabrioleta i novi model Grand Vojadžera.

Novi Sebring najpopularniji je kabriolet u SAD, a na naše tržište stiže u tri varijante: sa tvrdim krovom, krovom od skaja i platnenim. U odnosu na prethodni model novi Sebring prilagođen je evropskim standardima, sa izuzetnom završnom obradom i znatno višim kvalitetom izrade. Ima četiri odvojena sedišta i najviši nivo opreme (koža i elektronika), sa motorom od šest cilindara, 2,7 litara, 189KS i šestostepenim automatskim menjačem.

Kako je istakao direktor Krajsler Balkansa Dragoljub Petrović, posebno iznenađenje je cena ovog prelepog automobila koja je sa carinom i PDV – om 37.500 evra. Drugi model je sa četvorocilindričnim motorom 2,4 litara i 173 KS.

Predstavljen je i novi Krajsler Grand Vojadžer sa dva benzinska motora i jednim dizelom koji će biti najinteresantniji za naše tržište. Ima "komon reil" agregat od 2,8 litara snage 163KS pri 3.800 o/min.

 čitanja : 3551Komentari

KUPIO BI POLOVNI GRAND VOJADZER IZ UVOZA, INTERESUJE ME KOJA JE BOLJA VARIJANTA DIZEL ILI BENZINSKI MOTOR ZBOG ODRZAVANJA, TREBA MI ISKLJUCIVO ZBOG POSLA POSTO IMA ODGOVARAJUCI GABARIT

Autor MILAN 06 Avg 2008, 14:08

misljenja ovojadzeru

Autor brankorrr 01 Dec 2010, 15:14