home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Izvor : Tanjug-Ekos

Kompanija "Autočačak" je juče u beogradskom hotelu "Hajat" predstavila novu "škodu superb", najveće vozilo u klasi automobila koje proizvodi češka fabrika automobila "Škoda".

Svečano predstavljanje nove "škode" imalo je humanitarni karakter, jer će od svakog prodatog automobila "Autočačak" izdvojiti 10.000 dinara i tako dati svoj doprinos akciji "77 žena u 7 dana", B92 i Instituta za onkologiju, radi kupovine novog mamografa.
"Pored toga što uspešno poslujemo želimo da budemo i socijalno odgovorna kompanija koja brine o društvu", istakao je generalni direktor kompanije "Autočačak" Milun Todorović ukazujući da su se uključili u ovu akciju kako bi pomogli kupovinu prvog mobilnog digitalnog mamografa u Srbiji i doprineli kvalitetu preventivne dijagnostike.
Izvršni direktor "Škode" za južnu i jugoistočnu Evropu Jozef Nehvilka je izrazio zadovoljstvo što je ubrzo posle svetske i evropske premijere novog modela "škode superb" na autosalonu u Ženevi ove godine to najveće vozilo u klasi automobila koje proizvodi češka fabrika predstavljeno i beogradskoj publici.
Kompanija "Autočačak", kako je istaknuto, planira da ove godine u Srbiji plasira 5.000 vozila "škoda", što će od 1996. godine, kada je ova postala generalni uvoznik, dostići broj od 35.000 prodatih vozila.
U odnosu na prošlu godinu, kako je rečeno, prodaja automobila marke "škoda" porasla je 30 odsto, što predstavlja odličan rezultat i potvrdu profesionalnog kvaliteta poslovanja kompanije "Autočačak" i njenih 220 zaposlenih radnika, istakao je direktor "Škode".
"Autočačak" je od maja 1996. godine generalni uvoznik automobila "škoda" za teritoriju Srbije i Crne Gore, što je ovu kompaniju učinilo liderom u prodaji uvoznih putničkih automobila na ovim prostorima u proteklih 12 godina.
Potvrda uspešnosti su, kako je istaknuto, i mnogobrojna priznanja za najuspešnijeg uvoznika, za najprodavanije modele i mnoga druga priznanja.čitanja : 1577Komentari