home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kompanija Verano Motors (www.verano.rs), generalni uvoznik i distributer Peugeot vozila za Srbiju započela je specijalne prodajne akcije u kojima nudi pogodne uslove plaćanja modela Peugeot-a 207 i Peugeot-a 407. U okviru akcije, model 207 može se kupiti po mesečnim ratama u vrednosti od 179 evra, na period finansiranja od 84 meseca, sa učešćem 6 % + pdv, a Peugeot 407 dostupan je za 241 evro, sa mesečnom kamatom od 4.07 %, i učešćem od 6% + pdv, na period zakupa od 84 mesečne rate.

Na dugačkom spisku opreme raskošno opremljenog Peugeot-a 207 Trendy 1,4E 95KS, nalaze se: kodirani ključ, varijabilni servo, ABS, RUF (podrška hitnom kočenju), manuelna klima, centralna brava, elektro podizači prednjih stakala, air bag za vozača i suvozača, metalik boja, svetla za maglu, radio cd, board computer. Dve godine nakon pojavljivanja na tržištu, Peugeot 207 je proizveden u  preko milion primeraka. Prema razultatima analiza evropskog tržišta, ovaj automobil postao je zvanično najprodavaniji automobil Evrope u svom segmentu tokom 2007.

 
Moderan izgled, dinamičnost i elegancija, savršeni oblik snage, sigurnosti i udobnosti predstavljaju odlike Peugeot-a 407, koje su ga svrstale na spisak izazova modernih poslovnih ljudi. O pouzdanosti modela 407 najbolje govori i osvojenih pet zvezdica na Euro NCAP testu. Akcijski model Peugeot 407 CONFORT PACK 1,8 E 125KS sadrži bogatu opremu: automatsku klimu, air bag za vozača i suvozača, bočni i zavesasti air bag, kodirani ključ, centralnu bravu, servo upravljač, ABS, CBS, RUF, ASR, ESP, board computer, električne podizače prednjeg prozora, radio, cd+mp3, svetla za maglu i metalik boju.

Da podsetimo, svi zainteresovani mogu da zakažu test vožnju u Verano Centru ili kod ovlašćenih dilera.  Broj vozila je ograničen.

Izvor : Verano Motors                                                      čitanja : 1430Komentari