home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Prva tri dana 8. sajma automobila u Novom Sadu obeležila je dobra prodaja, a izlagači su prodali oko 150 vozila.

Na štandu Auto-kuće "Mikom" do sada je prodato 10 "mercedesa", pet kamiona i devet vozila "dodge" i "chrysler". Veliko interesovanje vlada i za "Zastavine" modele, a tokom prva tri dana Sajma prodato je oko 50 automobila.

Na štandu firme "NS Auto Tim" vlada veliko interesovanje za teretni program. Za prva tri dana ova kompanija prodala je po dve "mahindre" i "lada nive", a rezervisana su i tri "GAZ" kamiona.

Najtraženija vozila italijanskog proizvođača "Fiat" na 8. sajmu automobila su modeli "bravo", "doblo" i "linea", a do sada je sedam vozila dobilo nove vlasnike. Na štandu novosadske kompanije "Asta group" prodato je ukupno pet "Audi" modela A3, A4 i A5.

Veliko interesovanje posetioci su tokom prva tri sajamska dana pokazali i za "suzuki" vozila, izložena na štandu "Beta Motorsa", gde su prodata po dva modela "svifta" i "splesha", dok je 11 modela vozila "Mazda" prodato na štandu kompanije "Grand M".

Tokom Sajma prodata su i četiri džipa "toyota rav4", dok je na štandu kuće "Master group" do sada "Renaultov" model "megan" kupilo pet posetilaca Sajma, a prodat je i po jedan model vozila "kangoo" i "clio" karavan, odnosno dva vozila proizvođača "Nissan".

Izvor : Sajam.netčitanja : 1934Komentari