home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Prodavci Seata u našoj zemlji (www.seat.rs) vlasnicima Seata odobravaju popust od 500 evra prilikom kupovine nove Ibize (potrebno je poneti važeću dozvolu), a ako se auto kupi preko Porsche Mobility-a, na poklon se dobijaju i bonovi za benzin u vrednosti od 20.000 dinara. 

Kome je Ibiza premala, na raspolaganju su mu modeli Leon, Altea i Altea XL koji su tokom nove prodajne kampanje jeftiniji i do 3100 evra. Kupovinom ovih modela preko Porsche Mobility-a kupac dobija i besplatnu registraciju, obavezno i kasko osiguranje na 5 godina.

Na kraju i napomena da ova ponuda važi dok traju zalihe.

Što tiče Chryslera, Jeepa i Dodgea, domaći uvoznik ovih američkih automobila (kompanija Chrysler Balkans, www.chrysler.co.yu) tokom nove prodajne akcije "Vozite Chrysler, Jeep ili Dodge i do 12% jeftinije" nudi Chrysler Sebring, Jeep Cherokee i Dodge Nitro po cenama nižim i do 3882 evra.

Tačnije, pomenuti popust od 3882 evra važi za Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited (košta 34.940 evra), dok kupci Chryslera Sebring 2.0 Touring štede 2371 evro (ovaj Sebring staje 21.342 evra sa PDV-om), a oni koji se odluče za Dodge Nitro 2.8 CRD SXT uštedeće 2600 evra (ovakav Nitro košta 29.970 evra).

Ponuda se odnosi samo na ograničenu količinu ovih automobila na lageru, a kampanja traje sve do 8. decembra ove godine.čitanja : 1228Komentari