home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kompanija Verano Motors, generalni uvoznik i distributer Peugeot vozila za Srbiju, potpisala je 2. septembra 2009. godine ugovor o pružanju nove usluge „Pomoć na putu” sa kompanijama Delta Generali Osiguranje i Europ Assistance, koja obezbeđuje vozačima Peugeot automobila 24-časovnu uslugu u Srbiji i u Evropi.

Verano Motors uz podršku partnera Delta Generali Osiguranja i Europ Assistance, koji u ovom poslu ima višegodišnje iskustvo, od septembra obezbediće vozačima i vlasnicima Peugeot-ovih vozila 24-časovnu pomoć na putu bilo da se nalaze u Srbiji ili negde u Evropi. Svaki kupac automobila marke Peugeot moći će preko broja +381 11 2450 219, koji se ne tarifira, da zatraži asistenciju na putu, a stručna ekipa će doći u najkraćem mogućem roku da otkloni kvar ili da automobil odšlepuje do prvog ovlašćenog Peugeot servisa.

U garantnom roku ova usluga biće besplatna i važiće 24 meseca od kupovine vozila, a vlasnici Peugeot vozila moći će da je koriste i nakon isteka garancije uz određenu nadoknadu. Usluga „Pomoć na putu” podrazumeva popravku na licu mesta, šlepovanje, čuvanje odnosno obezbeđivanje parkinga ako je servis zatvoren, kao i dodatne usluge: rent-a-car, hotel, nastavak putovanja, povratak po osigurano vozilo.

Osiguranje usluge „Pomoć na putu” obezbeđuje kuća Delta Generali, koja ima dugogodišnje iskustvo u pružanju usluga svih vrsta osiguranja motornih vozila, u saradnji sa dugogodišnjim partnerom u pružanju asistencije njenim osiguranicima -  kompanijom Europ Assistance.

Osiguranje važi u sledećim zemljama: Albanija, Andora, Austrija, Belgija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Kipar, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Nemačka, Gibraltar, Grčka, Mađarska, Irska, Italija, Letonija, Lihtenštajn, Litvanija, Luksemburg, BJR Makedonija, Malta, Monako, Crna Gora, Holandija, Norveška, Poljska, Portugal, San Marino, Srbija, Rusija (ograničena na Moskvu i Sankt Petersburg), Slovačka, Slovenija, Španija (uključujući Balearska i Kanarska ostrva), Švedska, Švajcarska, Turska, Engleska, Vatikan.

Verano Motors PRčitanja : 1510Komentari

Svaka čast!Napokon da neko zaista povede računa o klijentima.

Autor Miša BG 03 Sep 2009, 15:25

Bravo...bravo...!

Autor Veseli 03 Sep 2009, 15:33

lepo lepo - ja sam kupio pezoa pre godinu dana, pretpostavljam da ovo vazi i za mene?

Autor pera 03 Sep 2009, 22:32

@pera
Dok ti je auto u garantom roku, vazice ti.
Btw, ovo nije nista novo, AMSS od pamtiveka ima one svoje kartice koje su smesno jeftine, a sa najjeftinijom dobijas tipa slep jednom godisnje u krugu od 50km itd ...

Autor lok 03 Sep 2009, 23:02

Steta sto je samo dve godine.

Autor Bojan 27 Avg 2013, 12:30