home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kompanija Star Import, Generalni distributer za Mercedes-Benz za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu, organizovala je 29. aprila Mercedes-Benz Van RoadShow pod nazivom „Maksimalna raspoloživost“.

Ovom prilikom prikazana je kompletna gama Mercedes-Benz dostavnih i kombi vozila. Nakon Slovačke, Mađarske, Slovenije i Hrvatske, karavan vozila zaustavio se na na platu tržnog centra Delta City.

U specijalno opremljenom Sprinter kombiju, u prijatnoj atmosferi, održane su interaktivne prezentacije gde su zainteresovani posetioci bili u prilici da dobiju više informacija o testiranim vozilima. Posebnu pažnju, pored luksuzne V-Klase, je privukao i oldtajmer verzija Sprintera koja ove godine slavi 20 godina od prvog modela.

Uz pratnju instruktora iz Nemačke prisutni su testirali više Mercedes-Benz modela:

           Citan Panel Van

           Citan Crewbus

           Vito Mixto

           Vito Tourer

           Vito Panel Van

           V-Klasu

Vozači su mogli da se uvere da zahvaljujući nizu individualizovanih opcija, nova Mercedes-Benz dostavna vozila mogu sa lakoćom da se prilagode specifičnim namenama vozila za svakog pojedinačnog kupca, od transporta robe za potrebe cvećare ili pekare, preko lake distribucije do prevoza putnika.

Različiti sistemi pregrađivanja, sedište suvozača na preklapanje radi povećanja tovarnog prostora, različiti rasporedi vrata i prozora i opcije oplate za tovarni prostor su samo neke od brojnih mogućnosti iz široke ponude.

Uz najnovije modele Mercedes-Benz komercijalnih vozila, prisutnima su predstavljene brojne Mercedes-Benz postprodajne usluge.

Posle Srbije, Mercedes-Benz karavan seli se u Litvaniju i Estoniju.

PR saopštenje – Star Importčitanja : 1050Komentari