home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Popust i pogodnosti uz kasko osiguranje

AXA Osiguranje uvelo je popust od 20 odsto na kasko osiguranje za nove automobile i vozila starosti do godinu dana. Dodatni popust od 5 do 20 odsto na premiju kasko osiguranja omogućen je za sledeće modele automobila: Volkswagen, Ford, Dacia, Opel, Toyota, Audi, Hyundai, Mazda, Citroen, Suzuki i Honda.

Kasko osiguranje sa popustom moguće je ugovoriti sve do 31. maja 2016. godine u poslovnicama kompanije u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Subotici, Kruševcu i Mladenovcu, kao i na šalterima partnerskih banaka Credit Agricole bank i Alpha bank.

AXA Osiguranje nudi dodatne mogućnosti savesnim vozačima i daje popust na premiju kasko osiguranja ako u prethodnoj godini osiguranja vlasnik vozila nije prouzrokovao štetu. Dodatna pogodnost je mogućnost plaćanja premije osiguranja na 12 mesečnih rata.

Kasko osiguranje obezbeđuje finansijsku zaštitu vlasniku automobila usled šteta od saobraćajne nezgode, kao i od sledećih rizika: požara, eksplozije, oluje, grada, krađe, zlonamernih postupaka drugih lica.

Sve informacije o prolećnoj kasko akciji mogu se dobiti preko Kontakt centra na broj telefona 011 71 55 444 ili na sajtu www.axa.rs/sajamski-popust.

PR saopštenječitanja : 538Komentari