home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Beograd, 31. avgust 2016. godine – Sezona godišnjih odmora je pri kraju i sada je idealno vreme da posle dugih putovanja, proverite ispravnost vašeg automobila i uradite neophodne popravke ili servisiranje.

Kako ne biste ostali bez svog četvorotočkaša duže nego što vam obaveze dozvoljavaju, iskoristite sjajnu pogodnost u PSC Komnenović - dovezite svoj auto na servisiranje i dobićete besplatno na korišćenje drugi automobil. To vozilo će vam biti na raspolaganju do preuzimanja vašeg auta.

Usluga važi za sve tipove automobila, ukoliko servisiranje i popravka traju duže od jednog dana.

Iskoristite još jednu pogodnost koja će doneti uštedu vašem budžetu. Ukoliko obavite limarsko-farbarske popravke preko osiguravajućih društava, oslobođeni ste plaćanja usluge.

U ovlašćenom Opelovom servisu možete obaviti mehaničarske, električarske, elektroničarske, limarske kao i farbarske radove, zamenu auto stakala i čuvanje pneumatika i servisiranje klima uređaja.

Posetite PSC Komnenović u ulici Dragoslava Srejovića 2c na Paliluli. Radno vreme je od ponedeljka do petka od 08-18h i subotom od 08-13h ili nas pozovite na +381(11) 4141-720 i zakažite pregled svog vozila.

PR saopštenje - PSC Komnenovićčitanja : 616Komentari

"... sada je idealno vreme da posle dugih putovanja, proverite ispravnost vašeg automobila i uradite neophodne popravke ili servisiranje...dovezite svoj auto na servisiranje i dobićete besplatno na korišćenje drugi automobil...Usluga važi ...ukoliko servisiranje i popravka traju duže od jednog dana."

:))))

Autor moron 31 Avg 2016, 21:16

Ovo samo u Srbiji moze da bude posebna pogodnost, a ne standardna praksa.

Autor Fordovac 01 Sep 2016, 09:37