home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nova jesenja akcija za Citroën vozila ovoga puta usmerena je na pravna lica i pruža izvanredne mogućnosti nabavke za tri tražena modela: C3, C4 i Berlingo.

Kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik Citroën vozila, omogućava pravnim licima nabavku vozila po specijalnim uslovima. Citroën rešava na najbolji način zahteve svojih kupaca kojima su potrebna komercijalna vozila, sa odličnim motorima, sjajnom opremom i nesvakidašnje dobrom cenom.

CITROËN C3 BUSINESS FEEL EDITION PureTech 82 je izvanredno manje komercijalno vozilo sa 4 sedišta, nosivosti do 350kg i EDITION opremom koja uz serijsku opremu sadrži i automatski klima uređaj, audio sistem sa 7” Touch Screen ekranom u boji sa 6 zvučnika, Bluetooth, USB, Mirror Link funkciju koja povezuje mobilni telefon sa ekranom, LED dnevna svetla, svetla za maglu i komande na volanu. Benzinski motor PureTech je nagrađivan najprestižnijom svetskom nagradom Engine Of The Word poslednje tri godine. Potrošnja goriva u gradskim uslovima je samo 5,7 l/100km, dok se na otvorenom putu ona smanjuje na 4,1 l/100km.

CITROËN C4 BUSINESS Feel BlueHDi 100 poseduje 5 sedišta za putnike i 650 kg nosivosti. Potrošnja goriva u gradskim uslovima je svega 4,4 l/100km, a na otvorenom putu 3,2 l/100km. Opremljen je izvanrednom bezbednosnom opremom, a dodatno opremu čine i klima uređaj, radio CD MP3 sa komandama na volanu i jack utičnicom, pomoć pri kretanju na uzbrdici, elektro podesivi i grejani spoljni retrovizori, sekvencijalni elektro podizači prednjih i zadnjih stakala, prednja svetla za maglu, regulator/limitator brzine i jos dosta toga.

CITROËN BERLINGO BUSINESS FEEL L1 BlueHDi 100 ima nosivost od 736kg i 5 sedišta za sedenje. Potrošnja po gradu je 5,1 l/100km, a na otvorenom putu 3,8 l/100km. Poseduje kompletnu bezbednosnu opremu, pomoć pri kretanju na uzbrdici, klima uređaj, dvokrilna zastakljena zadnja vrata sa brisačem i grejačem, prednja svetla za maglu, limitator/regulator brzine, elektro podesive i grejane spoljne retrovizore, LED dnevna svetla i puno praktične opreme.

Nabavka vozila na lizing omogućava otplatu vozila na 60 rata sa kamatom od svega 1,95%.

Dodatne informacije mogu se dobiti na brojeve telefona 011/3538 592 i 3538 590, putem sajta www.citroen.rs ili na Facebook profilu www.facebook.com/Citroen.Srbija.

PR saopštenje – Avtonova KABčitanja : 544Komentari

Zašto moram da ostavim svoje podatke i da zatražim Citroen brošuru i cenovnik? Zašto moram da kontaktiram vaše prodavce ili pošaljemo poruku preko Facebook-a? Jel Citroen Srbija krije nešto? Jel radite na crno ne kapiram? Ili vam je jednostavno dosadno na poslu pa bi kao da pričate sa nekim?

Autor Nino 19 Okt 2017, 14:36

@Nino

http://www.citroen.rs/

Sve je na naslovnoj strani. Cene da uocljivije ne mogu da budu. Klikom na sliku ide se na stranu akcije:

http://www.citroen.rs/ponude/citroen-sjajna-business-ponuda-za-sva-pravna-lica/

Na kraju teksta kockica sa kompletnim cenovnicima i nivoima opreme.

https://www.facebook.com/Citroen.Srbija

Post sa svim cenama u njemu. Na kraju posta link ka strani akcije na sajtu sa svim ostalim, gore navedenim podacima.

Kako bi tacno glasilo Vase pitanje?

Autor Zoran 20 Okt 2017, 15:39