home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


auto expo 2017 kragujevac

Sajam automobila "Auto Expo 2017" u Kragujevcu će zvanično biti otvoren u petak 8. decembra u 11.00 časova.

Brojne auto kuće predstaviće svoje brendove, kao i modele a neće izostati na sajamski uslovi kupovine, kao ni popusti.

Za sva tri sajamska dana očekuju nas brojne premijere novih modela vozila.

Sajam traje do nedelje 10. decembra. Radno vreme je od 10.00 do 20.00 časova, u nedelju od 10.00 do 16.00 časova. Ulaz je besplatan.

Izvor: Šumadija sajam

Šumadijski sajam automobila – Auto Expo 2017

„Sajam automobila – Auto Expo“ Šumadija sajam organizuje već 12 godina, a poslednjih 10 na Šumadija sajmu u sajamskoj hali na 1600 m2. Ova manifestacija se na kalendaru sajmova zadržala već duži niz godina i kao takva zaista postala tradicionalna. Sa Šumadija sajma kažu da su još pre nekoliko meseci imali preciznu i jasnu sliku izlagača koji su potvrdili svoje učešće, a to je jasan pokazatelj svrhe postojanja i neophodnosti ovakve manifestacije u gradu sa bogatom istorijom u automobilskoj industriji.

Na ovogodišnjem „Sajmu automobila“ izlagači predstaviće brojne nove modele vozila, ali i akcijske cene i sajamske pogodnosti i popuste. Kao četvrti grad u Srbiji, treće sajmište nakon Beograda i Novog Sada Šumadija sajam zastupa Centralnu Srbiju, mada ne izostaju ni saloni iz Beograda. Ove godine na sajmu će biti zastupljene sledeće Auto kuće i Brendovi: Auto kuća Tasić (Volkswagen), Jugosport (Renault i Dacia), British Motors (Land Rover), Nikom i Nikom auto (Fiat, Mazda, Jeep, Alfa, Lacia), Inter auto trade (Opel), MK auto (Citroen i Toyota), LF auto (Nissan), Tomić auto (Škoda), Marić auto (Hyundai).

Očekivanja su da će ova godina zabeležiti odličnu posetu, jer se ovaj sajam tradicionalno uvek održava u prvoj polovini meseca decembra ove godine od 08. do 10.

Sajam iz godine u godinu beleži porast interesovanja kako sa aspekta izlagača, tako i posetilaca.

Izvor: Kragujevac.bizčitanja : 346Komentari