home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ferrari Portofino

Kao i svake godine zahvaljujući SAT Media Grupe Beogradski sajam ima uvek dobru ekskluzivu na automobilskim manifestacijama. Ovoga puta to je fantastični četvorotočkaš Ferrari Portofino.

Prošle godine štand SAT Media Group krasio je Ferrari GTC4 Lusso, a zahvaljujući kolegama iz SAT-a i ove godine imali smo jedinstvenu priliku da bar na trenutak “upadnemo” u sedla ove besne guje! Na kratko smo ostavili otiske, omirisali njegovu unutrašnjost, slikali popularnog svetskog četvorotočkaša i otišli. Sasvim dovoljno!

Ferrari Portofino

Nemojte propustiti nesvakidašnju priliku da vidite ovaj model, jer Ferrari u Beograd ne dolazi tako često. Pored mnogobrojnih premijera, automobilska zvezda ovogodišnjeg Međunarodnog salona automobila u Beogradu je Ferrari Portofino. Posle velikog broja atraktivnih sportskih vozila koja su proteklih godina krasila štand SAT Media Group, posetioci sajma automobila će ovoga puta na njemu moći da vide jednog sasvim neobičnog četvorotočkaša.

Izloženi model na Sajmu automobila je oko 200.000 evra, bez PDV-a. Prema fabričkim specifikacijama ova momčina na četiri točka do 100 km/h stiže za fantastičnih 3,5 sekundi. Za pogon je zadužen V8 Turbo motor zapremine 3,9 litra sa 600 KS, koji se „vrti“ čak do 7.500 o/min. Uz to, maksimalni obrtni moment od 760 Nm dostupan je pri 5.250 o/min. Maksimalnu brzinu na cajgeru “razvlači” na 302 km/h.

Autor: Dragan Stanimirović

Foto: Blagoje Marković

LIČNA KARTA:

Ferrari Portofino

Zapremina 3,9L

Snaga motora 600 KS

Maksimalna brzina 302 km/h

Ubrzanje 3,5 sekunde

Cena 200.000 evra + PDV

Izvor: Makina.rsčitanja : 393Komentari