home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
ISUZU D-Max Shogun Edition by TRIO Motors

Pored neosporno velike upotrebne vrednosti kada je reč o transportu, naročito na teško prohodnim terenima, ISUZU D-Max je u poslednjih par godina postao jednako popularan i u tzv. lifestyle segmentu, gde ga vlasnici koriste pre svega kao vozilo s kojim mogu da se upute gotovo u svaku avanturu, bilo na asfaltu, bilo van njega.

Budući da za off-road namenu, kompanija TRIO Motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser ISUZU vozila, već nudi nekoliko specijalizovanih verzija, kreiranih upravo u sopstvenim pogonima, bilo je logično da se tržištu ponude i specijalizovane lifestyle varijante D-Max pikapa.

ISUZU D-Max Shogun Edition by TRIO Motors

Tako je nastao prvo model Pulsar, kao obogaćeni paket opreme Planet, da bi ubrzo stigao i Black Ops Edition, koji je izazvao veliko interesovanje na tržištu, a najnoviji projekat iz TRIO Motorsa dolazi u obliku Shogun edicije, koja naglasak daje ne samo na vizuelnom utisku, već i na praktičnosti.

Prikazani ISUZU D-Max Shogun Edition je baziran na najvišem paketu opreme Quasar, što će reći da stiže sa kožnim, grejanim, elektropodesivim sedištima, multimedijalnim navigacionim uređajem, kamerom za vožnju unazad, tempomatom, audio kontrolama na volanu, a tu je i 6-stepeni automatski menjač i automatski klima uređaj.

Na sve navedeno, kupci Shogun edicije dobijaju i dodatno LED osvetljenje u vidu dvostrukih Lazer Linear-6 dioda, „skrivenih“ unutar prednjeg branika, koje su zadužene da noć pretvore u dan, što je od naročite pomoći ukoliko se vozi van uređenih puteva.

Pored uzdužnih krovnih „šina“, na koje je moguće montirati različite vrste nosača za prtljag ili čak šatora ukoliko planirate ozbiljniji i duži boravak u prirodi, ISUZU D-Max Shogun Edition krase i novi, tzv. diamond cut naplaci od 18 inča, kao i stilizovani bočni pragovi koji omogućavaju lakši ulazak, odnosno izlazak iz vozila.

U cilju veće praktičnosti, prikazani Shogun Edition je opremljen i tzv. hardtop poklopcem tovarnog prostora sa bočnim staklima, ali se u zavisnosti od želja kupaca, umesto njega, može ugraditi i tzv. alu-roletna sa ili bez roll-bara, kao i klasični ravni poklopac, kojeg ima, recimo, Black Ops verzija.

Za upečatljiv vizuelni nastup, pored atraktivne nove boje Spinel Red, tu je i nekoliko dodatnih elemenata, pre svega, u vidu prednjeg spojlera (tzv. splitera), kao i plastičnih oplata donjeg dela tovarnog sanduka, koje se uklapaju sa zadnjim „branikom“, dok su poklopci retrovizora, ručice vrata, prednja maska i ostali ukrasni elementi, umesto u boji hroma, sada u tzv. Gun Metal sivoj boji.

Na kraju, dolazimo i do cene Shogun edicije, a ona, sa svom ugrađenom dodatnom opremom, iznosi 37.990 evra (+PDV). Budući da je mesec mart, inače, „sajamski mesec“, te da je Shogun Edition trebalo da debituje na DDOR BG CAR SHOW 07, koji je otkazan, za ovaj automobil trenutno je na snazi sajamska cena, koja iznosi 34.990 evra (+PDV), što će reći čak 3.000 evra popusta.

Izvor i više slika na sajtu Isuzu.co.rsčitanja : 794Komentari