home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Isuzu akcija

Kraj kalendarske godine se polako bliži, a tim povodom, TRIO Motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser vozila marke ISUZU pokreće veliku prodajnu akciju za vozila sa lagera, kojom su obuhvaćeni D-Max pikap modeli u različitim verzijama, paketima opreme i boji.

Ponuda startuje ISUZU D-Max pikapom u Space Cab (2+2) verziji, u osnovnom Satellite paketu opreme, u Obsidian Gray sivoj boji, sa 6-stepenim manuelnim menjačem. Njegova akcijska cena sada iznosi 21.990 evra (+PDV), umesto redovne od 24.790 evra.

Kada je reč o Crew Cab verziji za pet osoba, ponuda obuhvata D-Max u Solar paketu opreme, u Cosmic Black crnoj, Sapphire Blue plavoj ili Spinel Red crvenoj boji, svi sa 6-stepenim automatskim menjačem, koji sada, umesto 29.300 evra, koštaju 26.490 evra (+PDV).

U nešto višem paketu opreme Solar Plus nudi se D-Max u Cosmic Black crnoj boji, takođe sa 6-stepenim automatskim menjačem, koji umesto 30.500 evra, sada košta 27.490 evra (+PDV). Iznad njega pozicioniran je D-Max u najvišem Quasar paketu, u Sapphire Blue plavoj boji, sa automatskim menjačem, kojem je cena sa 33.300 evra snižena na 28.990 evra (+PDV).

Na kraju, tu je i limitirana specijalna serija D-Max Shogun Edition, takođe u najvišem paketu opreme, sa automatskim menjačem i mnoštvom dodatne opreme, koji je sa redovnih 37.990 evra sada snižen na akcijskih 33.990 evra (+PDV).

Ukoliko planirate da do kraja godine nabavite sebi pikap, savetujemo vam da požurite, jer su navedeni modeli jedini koji su preostali na lageru. Konkretnu listu vozila možete preuzeti kao PDF dokument.

Izvor: Isuzu.co.rsčitanja : 757Komentari