home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Subaru na sajmu automobila u Beogradu

N.C. Kattamis (Srbija i Crna Gora) LTD i predstavnik za Subaru za Srbiju i Crnu Goru doo, predstavlja svoja tri najnovija modela i novu tehnologiju na Medjunarodnom sajmu automobila u Beogradu. Kompanija predstavlja 3 modela, uključujući jedno hibridno vozilo, jedno potpuno električno vozilo i jedno sportsko vozilo.

Na Subaru štandu posetioci Sajma su u prilici da vide jedno od omiljenih Subaru vozila svih vremena model FORESTER. Forester je ponudjen u hybrid verziji poznatijoj kao eBoxer, koji je proizveden na Subaru Globalnoj platformi, čime poboljšava performanse vozila u potpunosti. Forester je na sajmu automobila ponudjen sa popustom od 1,000 eur i njegova početna cena iznosi 35,990 eur. Ponuda važi za sve kupce koji kupuju na Subaru štandu za vreme trajanja Medjunarodnog sajma automobila u Beogradu i kod svih ovlašćenih Subaru dilera.

Subaru na sajmu automobila u Beogradu

Subaru je takodje predstavio svoje prvo potpuno električno vozilo SOLTERRA. Subaru SOLTERRA je prvi potpuno električni SUV brenda, koji ima sistem na baterije i napredne bezbednosne funkcije.

Dizajn vozila uključuje Subaruov simetričan sistem pogona na sva četiri točka koji obezbedjuje veću stabilnost i upravljivost na bilo kom terenu. Naziv SOLTERRA je kombinacija reči “sol” što znači sunce i “terra” što znači zemlja, što predstavlja ekološki focus vozila i povezanost sa zemljom.

Subaru BRZ

Štaviše, Subaru je predstavio svoj najnoviji dodatak liniji SUBARU BRZ LIMITED EDITION, vozilo koje će svaki ljubitelj automobila imati sreće da vidi na štandu Subarua. Dostupnost automobila je ograničena i trenutno je na tržištu Srbije dostupno samo jedno vozilo. Pokreće ga atmosferski 2,4 litarski četvorocilindrični Bokser motor koji proizvodi 234 konjske snage.

Izvor: Subaruserbia.com / Facebookčitanja : 546Komentari