home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Citroen C4

VOZI ODMAH C4 – ODABERI VOZILO SA LAGERA

Tokom trajanja „take & go DAYS“ akcijske ponude, sva vozila sa lagera nalaze se na specijalnom popustu od 1.000 evra. Iskoristite ovu izvanrednu priliku i odaberite svoj C4 dostupan odmah za isporuku. Zbog velikog interesovanja akcija je produžena do 25.12. 2023. godine.

Posetite neki od prodajnih salona u zvaničnoj dilerskoj mreži, zakažite test vožnju i odaberite neko od odmah dostupnih vozila po specijalnoj ceni.

Dinamičan izgled daju mu povišeni oblik karoserije na točkovima velikog prečnika i jedinstveni dizajn koji nudi mnogobrojne mogućnosti personalizacije. Novi nivo udobnosti obezbeđuju oslanjanje na Hidrauličnim Progresivnim Jastucima®, sedišta Advanced Comfort i Smart Pad Support Citroën™ za praktično korišćenje tableta kod suvozača. Uvedene su mnogobrojne tehnologija za povezivanje i tehnologije za pomoć u vožnji, među kojima je i Highway Driver Assist za poluautonomnu vožnju.

Novi Citroën C4  je deo programa Citroën Advanced Comfort® koji predstavlja sveobuhvatni pristup komforu.

VOZI ODMAH NOVI C4 X – ODABERI VOZILO SA LAGERA

Tokom trajanja „take & go DAYS“ akcijske ponude, sva vozila sa lagera nalaze se na specijalnom popustu od 1.000 evra. Iskoristite ovu izvanrednu priliku i odaberite svoj novi C4 X dostupan odmah za isporuku. Zbog velikog interesovanja akcija je produžena do 25.12.2023. godine!

Posetite neki od prodajnih salona u zvaničnoj dilerskoj mreži, zakažite test vožnju i odaberite neko od odmah dostupnih vozila po specijalnoj ceni.

Zavodljivom kombinacijom dizajna i udobnosti novi C4 X naglašava prostranost i sveopsti osećaj sigurnosti zahvaljujući velikom prostoru za kolena u drugom redu i velikom prtljažniku od 510 litara. Ističe se svojom udobnošću u kabini zahvaljujući ekskluzivnom programu Citroën Advanced Comfort, sa sedištima Advanced Comfort i oslanjanjem na Hidrauličnim Progresivnim Jastucima®.

Novi Citroën C4 X  je deo programa Citroën Advanced Comfort® koji predstavlja sveobuhvatni pristup komforu.

2 GODINE CITROËN ASISTENCIJE NA PUTU

Vozite bezbrižno uz pomoć na putu 24 sata, 7 dana u nedelji, u skoro svim evropskim zemljama.

MY CITROËN

My Citroën vam omogućava da ostanete povezani sa vašim vozilom. Zahvaljujući ovoj aplikaciji dobijate personalizovano praćenje održavanja vašeg vozila i pristup Citroën uslugama.

Izvor: Citroen.rsčitanja : 8260Komentari