home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Triumph T100

Radionica Unikat Motorworks iz Poljske je našla odlično rešenje za vlasnike Triumph Bonneville T100 motocikala, koji bi menjali izgled svog ljubimca, ali to ne mogu zbog fabričke garancije.

U pitanju je specijalni „cafe racer“ paket, koji donosi dosta novih i zanimljivih stvari, a pritom ne utiče na garanciju.

Triumph T100

Kako navodi Gžegož Korsak, jedan od ljudi iz Unikata, ideja je bilo stvoriti motocikl „vintage“ izgleda na pouzdanoj platformi, lakoj za korišćenje. Zato su se obratili kompaniji Triumph i napravili dogovor koristeći jedan od najpopularnijih modela derije modernih klasika, Bonneville T100.

Triumph T100

Sa svojim pouzdanim vodeno hlađenim paralelnim „twin“ agregatom, zapremine 900 kubika i ABS-om, T100 predstavlja odličnu polaznu tačku kako za nove vozače, tako i za ljubitelje klasičnog stila. Kao deo posebne ponude, kupci novog T100 ga mogu odmah dostaviti Unikatu, gde će dovršiti njegovu transformaciju. Najbolja stvar je da  sve radove na njemu pokriva postojeća 2-godišnja garancija.

Promene koje Unikat pravi za svaki motocikl su pre svega kozmetičke, osim redizajnirane repne petlje sa integrisanim LED osvetljenjem. Ostale modifikacije obuhvataju Takasago Excel 18-inčne aluminijumske felne, ručno izrađene Unikat ručice, po meri urađeni prednji blatobran i Bridgestone gume. Poklopac na originalnom rezervoaru za gorivozamenjen je novim u Monza stilu, a tu je i Monza retrovizor.

Unikat je spustio instrument tablu i instalirao LED indikatore promene pravca niskog profila. Da bi se motor motocikla učinio življim, standadni prigušivači su zameneni novim, hromiranim, za koje Gžegož kaže da daju zvuk sportske retro „twin“ jedinice.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 344Komentari