home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ducati Hypermotard 950

Nije nam jasno zašto Ducati ovu kreaciju naziva konceptom, kad je Hypermotard 950 proizvodni model, a primerak koji vidite na slikama se razlikuje samo po boji i određenim delovima.

Međutim, to ne umanjuje privlačnost ove mašine, koju potpisuje Centro Stile Ducati.

Ducati Hypermotard 950

S ovom našom konstatacijom se izgleda složio žiri na čuvenom “Concorso d’Eleganza Villa d’Este” događaju, koji je ovom Hypermotardu dodelio prvu nagradu u kategoriji konceptnih motocikala.

Ducati Hypermotard 950

Možda i važnije od same nagrade jesu mogućnosti koje ovaj motocikl donosi, jer se većina novih komponenti na njemu nalazi u Ducati katalogu. Od zanimljivijih novina, tu je suvo kvačilo, kao i prave trkačke ručice.

Sve u svemu, ovaj koncept je zabavna kreacija koju je i te kako vredelo podeliti. Možda inspiriše ljude u italijanskom gigantu na neka nova rešenja.

“Izuzetno smo zadovoljni pažnjom koju je ovaj koncept privukao na društvenim mrežama, a imajući u vidu važnost i pažnju koju posvećujemo stilu, nagrada koju smo dobili nas čini posebno ponosnim”, izjavio je Andrea Ferarezi, direktor dizajnerskog centra italijanske kompanije.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 247Komentari