home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ducati 2020

Izgleda da ćemo novu Ducati liniju za 2020. godinu videti ranije nego što smo prvobitno očekivali, jer je italijanski proizvođač predstavljanje najavio za 23. oktobar.

Na posebnom događaju, Ducati će otkriti čitavu novu liniju, čija glavna zvezda bi trebalo da bude Ducati Streetfighter V4.

Još jedan motocikl koji očekujemo je sređeni Ducati Panigale 959, koji će stilski sada više ličiti na Panigale V4, uz pregršt novih dodataka i moguće povećanje zapremine kako bi se prilagodio novim Euro5 emisionim standardima.

Ducati Multistrada V4 bi takođe mogla da debituje u oktobru, mada navodi sugerišu da će u pitanju biti model za 2021. Možemo da očekujemo još jedan Scrambler model u liniji ovog oktobra, sa poboljšanjima koje ćemo videti i na drugim Ducati mašinama.

Zanimljiv je izbor datuma, svega nekoliko sedmica pre EICMA salona u Milanu. Ducati želi da izbegne haos i gužvu najvećeg ovogodišnjeg događaja u industriji, a interesantno je da su sa ovakvom praksom počeli i drugi proizvođači.

I mada se Ducati odlučio da predstavljanje održi na zasebnom događaju, postoji mogućnost da se neki od modela ipak premijerno ugledati svetlost dana u Milanu, ali čini se da vreme velikih premijera EICMA sajma polako prolazi. Pravo pitanje je u kolikoj će meri ostali pratiti ovaj trend.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 204Komentari