home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ducati Streetfighter V4

Manje od nedelju dana je ostalo do premijere novog Streetfighter V4 modela, a Ducati je otkrio najzanimljivije stavke kada su specifikacije nove mašine.

Iz Borgo Panigalea ne moraju preterano da se trude da nas zainteresuju za novi motocikl. Dovoljno je bilo videti brojke.

A one kažu: Desmosedici Stradale agregat, zapremine 1.103 kubika, sa 208 KS na 12.750 o/min, kao i nepunih 178 kg težine, uz zakrilca i elektronski paket pravo sa Panigale V4 modela.

Ovo novi Streetfighter V4 čini odlično uličnom mašinom!

Ducati će, nema sumnje, jedva čekati da naglasi činjenicu da će ovim specifikacijama "oduvati" konkurenciju. Gledajući cifre, primećuje se da Streetfighter maksimalnu sngau dobija na 250 obrtaja manje od svog superbajk pandana, uz razliku od 6 KS.

To može da znači da će ulični vozači imati više obrtnog momenta na raspolaganju.

Što se stila tiče, očekujemo da se od ne razlikuje preterano od prototipa predstavljenog na Pajks Piku, dok će Streetfighter V4 i Panigale V4 podeliti mnoge atribute.

Delić slagalice koji fali je cena novog modela, koja bi mogla da bude ključni faktor kada je njegov budući uspeh u pitanju. Mnogi očekuju cenu od oko 18.000 evra, što je poprilično visok iznos, ali ne i preterano "lud" ako se uporedi sa konkurencijom.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 417Komentari