home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Vespa na sajmu u Milanu

Kakav bi to sajam u Italiji bio da na njemu nije prisutna Vespa, koja je i te kako imala šta da pokaže posetiocima EICMA salona.

Prva na listi noviteta je specijalna verzija Primavera skutera, koja povezuje italijanski brend i američkog dizajnera Šona Voderpuna. Otuda i naziv Vespa Primavera Sean Wotherspoon. Model kombinuje „vintidž“ i moderne elemente, a posebno se ističe grafika koja predstavlja pravu eksploziju boja.

Korišćeni su i razni materijali uključujući metal, plastiku, somot i gumu. Uz skuter, tu je i posebna kaciga, kao i čitava kolekcija odeće.

Vespa Primavera 125 (RED) je još jedna specijalna verzija, u celosti ofarbana u karakterističnu Rosso (crvenu) boju, uključujuči i felne. Sam skuter pokreće savremeni jednocilindarski četvorotaktni agregat od 125 kubika sa elektronskim ubrizgavanjem.

Vespa Racing Sixties serija je inspirisana klasičnom trkačkom estetikom, a čine je odgovarajući Sprint i GTS Super modeli, koji se estetikom izdvajaju, nudeći klasičniji i dinamičniji izgled.

Vespa Elettrica 70 km/h, kao što joj samo ime kaže, donosi veću maksimalnu brzinu u odnosu na postojeći električni model. Za razliku od njega, koji je homologovan kao moped, Vespa Elettrica 70 km/h ima homologaciju kao motocikl.

Poboljšane performanse ne utiču na ubrzanje, dok je i autonomija gotovo nepromenjena. U ECO modu, sa maksimalnom brzinom od 45 km/h ona iznosi do 100 km, dok se u Power modu jednim punjenjem može preći 70 km.

Izvor: Moto-berza.com

Vespa na sajmu u Milanu

Vespa na sajmu u Milanu

Vespa na sajmu u Milanu


čitanja : 372Komentari