home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Harley-Davidson HD350

Harli-Dejvidson je potpisao ugovor sa svojim novim kineskim partnerom, kompanijom Quianjiang, čime su ispunjeni uslovi za proizvodnju najnovije mašine renomiranog proizvođača.

Motocikl, nazvan HD350 (iako je zapremine 388 kubika) je zasnovan na agregatu, šasiji i pogonskom sklopu Benelli 302, modela koji Qianjiang već proizvodi.

Ova vest stiže u trenutku kada je bredn iz Milvokija na prekretnici, jer se okreće mlađoj publici i to kroz modele kakvi su električni Livewire, Bareknuckle i Bronx, koji smo imali priliku da vidimo na EICMA sajmu.

Za sada nismo u mogućnosti da vam prikažemo fotografije nove mašine, koja je osim izgledom rezervoara i sedišta gotovo identična Benelli 302S.

I mada ideja o „bebi“ Harley-Davidson dvotočkašu zvuči primamljivo, ne očekujemo da ćemo novi model videti u našem delu svetu. Naime, velika je verovatnoća da će novi HD350 biti namenjen kineskom, indijskom i tajlandskom tržištu.

Još uvek nije poznato i da li će HD350 biti konačan naziv novog motocikla, ali svakako ćemo u narednom periodu saznati više o njemu. Verziju gotovo spremnu za serijsku proizvodnju očekujemo na EICMA sajmu, zajedno sa finalnim varijantama Pan America i Bronx motocikla.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 515Komentari