home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ducati V4 Superleggera

Prva Ducati V4 Superleggera je sišla s proizvodnih traka fabrike u Borgo Panigaleu.

Radi se o prvom od 500 planiranih primeraka ove ograničene i numerisane serije, pa će tako motocikl nositi broj „001“.

Radi se o pravom remek-delu mehaničkog inženjerstva, tehnike i italijanskog dizanja, koji će postaviti nove standarde kada su performanse, stil i pažnja detaljima u pitanju.

Uz svaki motocikl će ići i potvrda autentičnosti, dok će numeracija biti prikazana na glavi upravljača i na ključu.

Prvi srećni vlasnik ovog dvotočkaša je pozvan u Borgo Panigale, na prigodnu svečanost, a lično će se sresti i sa direktorom kompanije, Klaudiom Domenikalijem, koji će mu uručiti prvi proizvedeni primerak Superleggera V4 motocikla.

Jedinstvenost Superleggera V4 projekta naglašava činjenica da su Ducati i Ducati Corse spremili posebano, „Superbajk iskustvo“ za sve vlasnike, tj. Mogućnost da isprobaju Panigale V4 R, takmičarsku mašinu italijanske kompanije u WSBK šampionatu.

30 vlasnika ovog motocikla će imati šansu da priušte sebi „MotoGP iskustvo“ i da provozaju Desmosedici GP na stazi. Oba „iskustva“ će se održati tokom 2021. godine.

Svim kupcima se nudi i opcija personalizacije u vidu vazdušnih jastuka iz SuMisura Ducati linije, kaciga od ugljeničnih vlakana u bojama i grafici samog motocikla.

Svaka od mašina će imati trkački paket, u kojem se – između ostalog – nalazi i titanijumski Akrapovič izduv.

Svaka Ducati Superleggera V4 će biti isporučena u drvenom sanduku, a svaki će imati lični dodir. Uz sve to, kupci će dobiti i maketu motocikla u razmeri 1:10, kao podsetnik na transakciju.

Izvor: Moto-berza.com



čitanja : 244



Komentari