home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ducati Scrambler Club Italia

Ako tražite najluksuzniji Scrambler Ducati model na tržištu, onda je novi Scrambler Club Italia pravi motocikl za vas. Zasnovan na Scrambler 1100 PRO modelu, ova ekskluzivna verzija je nastala u zajedničkom projektu kompanije iz Borgo Panigalea i prestižne organizacije Scuderia Club Italia.

Loša vest je da će ova mašina, napravljena u ograničenoj seriji, prvo bitni dostupna samo članovima ovog kluba, a tek kasnije će stići do prodajnih salona. Ovo nije prvi put da Ducati i Scuderia Club Italia sarađuju. 1995. je nastao Monster 900 Club Italia, proizveden u svega 36 primeraka.

Ducati Scrambler Club Italia

Uz unikatnu grafiku, ovaj motocikl donosi i pregršt drugih dodataka, poput Poltrona Frau sedišta, rezervoara za gorivo i rama u metalik plavoj boji, crvene bočne panele, Đuđarov Ducati logo, uz obaveznu pločicu s numeracijom.

Tu su i Termignoni titanijumski prigušivači, ali i gomila aluminijumskih delova – od poklopca rezervoara, dok Club Italia logotipa. Kao „tačka na i“, stižu i LED Rizoma indikatori promene pravca.

Kao što smo već napomenuli, članovi Scuderia Club Italia će prvi imati tu mogućnost da kupe ovaj predivni model. Za svaki od prodatih primeraka, Ducati će donirati sredstva bolnici u Bolonji, kao pomoć u borbi protiv Kovida-19.

Uz svaki motocikl dolazi i potvrda autentičnosti, kao i ručno napravljena Bell kaciga koja se izgledom slaže sa spoljašnjošću italijanske mašine. Klub ne sme da ima više od 80 članova, stoga pretpostavljamo da broj proizvedenih primeraka neće preći tu cifru.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 201Komentari