home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Silence S02 LS

Novi Silence S02 LS električni skuter ovog leta stiže na evropska tržišta i to s cenom od 3.600 evra.

Model sa „nula emisijom“ se proizvodi u Španiji, a napravljen je s ciljem da postane najbolja opcija za održiv i bezbedan prevoz u urbanim uslovima. Bar tako navodi Karlos Sotelo, generalni direktor i osnivač kompanije Silence.

Silence S02 LS će u narednih nekoliko meseci moći da se kupi u jednom od prodajnih salona ove kompanije širom Evrope (u Srbiji nema nijedan, a najbliži su u Hrvatskoj, Mađarskoj i Rumuniji).

Silence S02 LS

Globalna pandemija virusa korona je naterala Silence da osmisli prevozno sredstvo, idealno za urbane uslove. Tako je i nastao Silence S02 LS.

Novi električni skuter je savršeno rešenje za mala preduzeća koja se prilagođavaju aktuelnim zdravstvenim ograničenjima. Silence S02 LS može da posluži kao odlično dostavno vozilo, koje je pritom 100% održivo.

Ekološki prihvatljiv agregat od 1.500 W, s „nula emisijom“, takođe može da se pohvali izuzetno niskim stepenom buke. Maksimalna brzina mu je 45 km/h, ima disk kočnice, LED svetla, dva moda vožnje i rikverc.

Silence S02 LS ima i lak sistem za punjenje, koji omogućava brzo punjenje kod kuće – a bez ikakve posebne instalacije.

Kako bi se prilagodio novim tehnološkim trendovima, ovaj održivi skuter ima i inteligentni sistem kojim se povezuje sa aplikacijom za pametni telefon. Tako se S02 LS može pokrenuti bez ključa, a vozač može pratiti kapacitet baterije. Skuter ima i držač za telefon, USB punjač i informacioni ekran.

Tehnologija koju koristi S02 LS je već primenjena u praksi, na modelima iz flote prestižnih kompanije i gradskih veća Madrida, Barselone, Lisabona i Roterdama. Stoga je njena pouzdanost već stavljena na test i dokazana u praksi.

Uz brojne ekološke prednosti, treba naglasiti da budući vlasnici neće trošiti gotovo ništa na održavanje. Kako je u pitanju električno vozilo, nema prenosa, kvačila, ne traži ulje. Jedino šta se troši jesu pneumatici i kočnice.

Upravo zbog svega toga, Silence je u prošloj godini postao jedan od vodećih brendova u Evropi, sa 8.000 prodatih jedinica i tržišnim udelom od 38%. Prošle godine, tržište električnih motocikala na Starom kontinentu je poraslo za 104,8%!

Izvor: Moto-berza.com



čitanja : 639



Komentari