home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Moto S450RR

Kažu da je imitacija najiskreniji oblik laskanja, a savršen primer toga je ovaj BMW S1000 RR, za kojim bi se - u to nema sumnje - okrenule mnoge glave.

Naime, snažni nemački superbajk koji vidite na slikama je u stvari kineska kopija. Upoznajte Moto S450RR!

Moto S450RR

Pitali smo se kada će BMW Motorrad lansirati sportsku varijantu G 310 R, a odgovor nam je dala ova relativno nepoznata kineska firma. Doduše, pitamo se kako su uspeli to da izvedu, a da pritom ne zarade tužbu zbog povrede intelektualne svojine.

Moto S450RR

No dobro. Moto S450RR donosi dizajnersku DNK BMW S 1000 RR do sitnih detalja kakav je logo. Što se ostatka karoserije tiče, čini se da se dizajneri baš i nisu trudili da sakriju da se radi o više nego očiglednoj kopiji nemačke mašine.

Kada je reč o specifikacijama, ovu mašinu pokreće paralelni tvin agregat zapremine 450 kubika, sa 24 KS na 6.500 o/min i 22 Nm maksimalnog obrtnog momenta na raspolaganju - što su prilično tužne brojke sa mašinu s ovakvim motorom. Prema dostupnim informacijama, Moto S450RR ima i podesive USD prednje viljuške, TFT instrument tablu, ABS i još toga.

Što se cene tiče, za sad smo uspeli da nađemo samo onu na tajlandskom tržištu, gde je za njega potrebno izdvojiti nešto preko 1.800 evra. Obzirom na njegov izgled, to i nije mnogo.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 309Komentari