home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Kawasaki Versys 1000

I mada je većina Kawasaki linije za 2021. ostala uglavnom nepromenjena, predstojeći Versys 1000 SE LT+ je dobio mnogo više od novih boja u ponudi.

Da budemo precizniji, japanski proizvođač je za ovaj model spremio vrhunsko ogibljenje, koje će za posledicu imati značajno poboljšanje upravljačkih karakteristika.

Ruku na srce, aktuelni Versys 1000 i te kako ima dobro ogibljenje. U pitanju je elektronski sistem vešanja, poznat kao KECS. Sam sistem daje dosta svestranosti celokupnom paketu, čineći da Versys može izvanredno da se prilagodi uslovima u vožnji.

Kawasaki Versys 1000

Kada je u pitanju model za 2021, firma je uparila KECS sa Skyhook EERA sistemom elektronskog podešavanja u vožnji, delo kompanije Showa. Umesto novog hardvera, Skyhook tehnologija iznova mapira postoje algoritme modula, poboljšavajući performanse i pružajući izvanredan osećaj u vožnji.

Osim poboljšanja na ogibljenju i nove kombinacije boje, novi Versys 1000 SE LT+ se ne razlikuje od još uvek aktuelne varijante. To znači da ga pokreće isti četvorocilindarski DOHC agregat, zapremine 1.043 kubika. Vozačima je na raspolaganju 118 KS na 8.800 o/min i 102 Nm maksimalnog obrtnog momenta, na 7.500 obrtaja.

Snagu raspoređuje šestostepeni prenos, zajedno sa KQS kvikšifterom.

Prema dostupnim informacijama, najnovije izdanje popularnog modela bi trebalo da bude neznatno skuplje od svog prethodnika, što je još jedna dobra vest za sve buduće vlasnike.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 368Komentari