home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Tiger Triumph 900 Bond

Da je Jan Fleming danas živ, nema sumnje da bi Triumph Tiger 900 izabrao za agenta 007.

Motocikl je male težine, lak za manevrisanje kroz gradsku vrevu, a odlično se snalazi i u ofroud uslovima, što ga čini odličnim za jurnjavu sa Spektrinim siledžijama.

U čast novog filma "Nije vreme za umiranje", u kojem će Danijel Krejg po peti i poslednji put glumiti Džejmsa Bonda, Triumph je lansirao specijalnu seriju Tiger 900 motocikla. Punog naziva Triumph Tiger 900 Bond Edition, ovo izdanje će biti ograničeno na svega 250 primeraka.

Zasnovan na Tiger 900 Rally Pro varijanti, ova specijalna serija donosi inovativni T-Plane trocilindarski agregat zapremine 900 kubika, koji na raspolaganju ima 94 KS i 86,8 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Tiger Triumph 900 Bond

Glavne karakteristike su Matt Sapphire Black crna boja sa zlatnim ukranim elementima i grafika koja stvari misteriozan i agresivni izgled. Na rezervoaru za gorivo je prepoznatljiv 007 log, koji se pojavljuje i na TFT instrument tabli u boji, prilikom njenog uključivanja.

Ram, far, bočni paneli, suvozačevo odmorište za noge, štitnici agregata, ali i još drugih delova su ofarbani u crnu boju. Tu je, naravno, i individualna numeracija, da podseti vlasnike da se radi o ograničenoj verziji.

Na veliku žalost ljubitelja Džejmsa Bonda, motocikl nije opremao Kju, pa tako na njemu nećete naći bacače plamena ili automatske puške.

Oni su prodaju odvojeno i potrebno je posebno odobrenje koje lično M mora da potpiše.

Izvor: Moto-berza.com

Foto: Triumphčitanja : 304Komentari