home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Kijanu Rivs

Kijanu Rivs nije samo jedan od najpopularnijih glumaca današnjice, već je i neverovatno kul tip.

Kaskaderskoj ekipi filma „Džon Vik 4“ poklonio je Roleks satove s posvetom, a kaskaderskoj ekipi koja je radila na sceni borbe u prvom delu „Matriksa“ darovao je po Harley-Davidson. Uz sve to, on je i veliki ljubitelj motocikala, a sam je i vlasnik kompanije ARCH. Ipak, ono što će vas oduševiti je sadržaj njegove garaže.

Kijanu Rivs

Tu je Norton Commando 850 iz 1973, drugi motocikl koji je Kijanu kupio u svom životu, a s kojim se, po sopstvenim rečima, dosta zabavljao. Njegov prvi motocikl je bio Kawasaki 600 Enduro, a nakon modela Commando, često je kupovao Nortonove dvotočkaše. Među mašinama koje je imao u svom vlasništvu bili su Suzuki GS1100E, Suzuki GSX-R750, BMW R75/6 iz 1974, Kawasaki KZ 900 i Harley-Davidson Shovelhead iz 1984.

Kijanu Rivs

Da se vratimo na njegovu garažu. Tu je Ducati 998 iz 2004. godine, u specijalnoj Matriks zelenoj boji, a koji se pojavio u čuvenoj filmskoj franšizi. Upravo je na ovom motociklu, Keri-En Mos, poznatija kao Triniti u „Matriksu“, naučila da vozi.

Kijanu Rivs

Od mašina za stazu, tu su Kawasaki Ninja ZX-10R, Yamaha R1 u kultnoj grafici Kenija Robertsa, kao i nekoliko Aprilia. Kijanuova strast prema motociklima je više od samog hobija.

Naravno, tu su i ARCH modeli KRGT-1 i 1S, dva ručno napravljena motocikla. To nije sve, jer se u garaži nalazi i po meri urađeni El Diablo West Coast Chopper, jedna od mašina koje je prvo kupio kada je počeo da se dublje interesuje za dvotočkaše.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 7243Komentari